Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaynak gibi kaynak be. Bu arada Lemina'yı ben de istemem yaşından dolayı orta sahaya genç birini isterim bu Wien'li ismi geçen bir adam vardı mesela onu isterdim rotasyona. Ha Lemina'nın kalitesine de asla laf etmem alınırsa da bir şey demem.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dursun;meritking gazete dedim dedim inanmadınız noldu şimdi

Performans verirse icardinin yaptığı doğrru presi yapabileceğine eminim diyebilirim
Özellik de son avrupa kupasında bunu çok iyi yapıyordu,tabi bizde ne derece hırs yapar kesstirmek zor

İlk çıktığı dönem tik topçusuydu
*Şimdi top sürüşü ,top dağıtışı çok iyi gelişti
Vuruşlarını hala sevmesemde kafa da iyidir
kesinlikle euro da bayagi verimli idi ulkesi adina . keza, tam takim oyuncusu kivamina geldi. bu bir tik yasla da alakali olabilir, + , tecrube,farkli teknik direktorler ve geliskenlerle -adeta oyunu da evrildi . ben mevcut halini cok severim.
misal, meshur torres daha klas bir ayaktir nazarimda . ancak ,*mevcut morata daha versatile , takim oyununa daha derinlik katan bir olgunluk ve oyun yapisinda* . juve donemi degilde, milan ozelinde izledigim morata daha agresif ve lider ozellikli bir enerji de sahada goruntu sergiliyordu . tembel bir oyuncu da degil .<->pres konusundaki gorusune katiliyorum .

yinelersem , hoca nin dogru yayilimli, dogru oyun anlayisli duzenin de -bizleri morata ihya eder.
diger turlu mindar olmasi da olasiliklar arasinda . salt morata da bitmiyor olay .
nacizane dusuncem , teknik adam becerisi vs de bariz onem arz eder verim almaya yonelik .

saygii ve selamlar .

Kiralık Merihe şu sartlarda hayır demem .. Ayağı takoz gibi ama bize savunma sertliğini kazandırır .. 3lude at merkeze kafa rahat ..Tabi Nelsondan cikilmak kaydıyla ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt