Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 muslera, 2 Sanchez, 3 jakobs, 4 Sara, 5 torreira, 6 mertens, 7 morata, 8 osimhen, 9 bats, 10 stoper, 11 sag bek, 12 orta saha, 13 sallai, 14 icardi
Jelert ve Yusuf'a kadroda yer yok; Icardi'nin lisansı askıya alınırsa biri kalır. 3 yabancı degilde 4 yabancı alırsak ikiside gider.

Bu chelsea nin kiralik kotasi varmi hala ve nkunku gitmedi değilmi bir yere öyle bir sey gerceklesse de morata osimhen arkalarında nkunku izlesek süper olurdu
Ewt baya iyi olurdu. Sergen ile masaya yatırdık birkaç sayfa önce

Şu anda kiradaki isimleri:
- Andrey Santos
- Petrovic
- Renato Veiga

Caleb Wiley puştmarktta hala kirada görünüyor ama reelde dönmüş

Kiralık ayrılması gündemdeki isimler:
- Anselmino (kontenjan izin verirse Marsilya'ya kiralanacak gibi duruyor)
- J.Felix (Milan'ın istediği yazılıyodu ama Aston Villa falan da istiyor yurt içi kiralanırsa limite yansımıyor)
- Chukwuemeka (Dortmund'a kiralık transferi bitmiş gibi duruyor)
- Disasi (yurt içine kiralanacak gibi)
- Datro Fofana (bunu nereye gönderirler bilemedim, Championship falan olabilir aslında)
- Caleb Wiley (bu da Championship olcak bence)

Totalde 6 yabancı kiralık hakları var. Anselmino ve Chukwuemeka kiralık giderse, ki bu ikisinin gitme ihtimali yüzde 90 gibi görünüyor, geriye tek bir kiralama hakları kalıyor. Disasi - Felix - Fofana - Wiley - Nkunku beşlisinden birini kiralarlar o durumda

Bunlar içinde Felix, Disasi ya da Nkunku ellerinde kalırsa ve diğer herkes yurt içine kiralanırsa bu üçünden birini garanti düşürürüz. Fb ile hayvan gibi kapışırız ama hepsi aklı olduğu için bizi tercih edecek topçular

Goglichidze'den ucuza geleceği için kelepir Nelsson çözelim demişler. Kesin bedelsiz falan kiralıyoz :asd:

Goglichidze'ye paralarının yetmeme sebebi de Empoli'nin €10m'den €8m'ye düşmemesiymiş :asd: :asd: :asd:

500k kiralama bedeli belki koparırız. Bu Goglichidze iyiyse biz alak 10'a

Goglichidze'nin 10 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ile Roma'ya transfer olması bekleniyordu. (Di Marzio)

1) Yunus bence de eldekiler içinde en makul opsiyon ama Mertens'teki oyun zekası, pas kalitesi ve pres uzmanlığı kendisinde mevcut değil. Ayrıca formu düştü ve ciddi bir sakatlık geçirdi
2) Kutucu ikinci forvet gibi oynar oynamasına ama benim bahsettiğim şey Mertens'in oyun içinde yaptığı şeyleri yapabilen bir adam bulunması idi. Yoksa sahada onunla aynı yerde duracak adam tabii ki kadroda var. Kutucu Mertens'in yaptığı hiçbir şeyi yapamaz gibi görünüyor
3) Hoca orta sahayı üçlemeyeceğini daha kaç kez söyleyecek bilmiyorum. Sara'yı orada düşündüğünü sanmıyorum ki Sara orada oynadığı senaryoda bile Mertens'in yaptığı bazı şeyleri yapamayabilir. Son olarak 3-5-2'de Torreira - Sara - Lemina üçlüsü aşırı kabız olur
4) Morata zaten banko oynayacak. İleride oynatılmak için alındığı da aşikar. Ayrıca hoca Barış'ı santrfor oynatmak istemiyor gibi geliyor bana

Araplar oynattıkları topçuyu transfer dönemi kapattıktan sonra neden salsın. Mantıklı gelmedi

aynı şeye çıkıyor
Nelsson & Yusuf gidecek, Icardi için lisans çıkarılmayacak
3 kontenjan kalıyor -- stoper + lemina/alternatifi + bek gelince yer kalmıyor
fakat aslında Mertens'in rolünü üstlenecek adam yok gibi kadroda
ve düşününce Jelert-Sallai-Batshuayi üçlüsünden birinin yerine öyle bir adam koymak kadroya çok değer katar
ama bunun olmayacağı gerçeğiyle aniden yüzleşmek durumunda kaldım
sadece belki hakkaten hiç olmayacak bir fırsat çıkarsa Jelert lig içinde bir yere kiralanabilir ufak ihtimal
Avrupada eklesek nolur eklemesek nolur ya

Millet sabah kalkınca bi bakacaklar gece eldeki oyuncuda gitmiş diye söverek uyanacaklar.
Nelsson ve Yusuf şutlandıktan sonra Icardi'yi dondurup anında 3 adam indirmemiz lazım. Jelert'i de Dubois tarifesine gerek kalmadan bir yere yollayıp 4 adam almalıyız hatta. Bu oyunculardan bu sezonun kalanında faydalanmamız mümkün görünmüyor

İbrahim Hatipoğlunu herhalde pasta kesmemiş bizim oyuncularıda yemeye başladı yerine yenisini koymuyor.

Herkese iyi geceler kalanlara iyi nöbetler umarım sabah uyanınca yine birileri gitmez de artık gelir.
giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt