- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ewt baya iyi olurdu. Sergen ile masaya yatırdık birkaç sayfa önceBu chelsea nin kiralik kotasi varmi hala ve nkunku gitmedi değilmi bir yere öyle bir sey gerceklesse de morata osimhen arkalarında nkunku izlesek süper olurdu

Avrupada eklesek nolur eklemesek nolur ya1) Yunus bence de eldekiler içinde en makul opsiyon ama Mertens'teki oyun zekası, pas kalitesi ve pres uzmanlığı kendisinde mevcut değil. Ayrıca formu düştü ve ciddi bir sakatlık geçirdi
2) Kutucu ikinci forvet gibi oynar oynamasına ama benim bahsettiğim şey Mertens'in oyun içinde yaptığı şeyleri yapabilen bir adam bulunması idi. Yoksa sahada onunla aynı yerde duracak adam tabii ki kadroda var. Kutucu Mertens'in yaptığı hiçbir şeyi yapamaz gibi görünüyor
3) Hoca orta sahayı üçlemeyeceğini daha kaç kez söyleyecek bilmiyorum. Sara'yı orada düşündüğünü sanmıyorum ki Sara orada oynadığı senaryoda bile Mertens'in yaptığı bazı şeyleri yapamayabilir. Son olarak 3-5-2'de Torreira - Sara - Lemina üçlüsü aşırı kabız olur
4) Morata zaten banko oynayacak. İleride oynatılmak için alındığı da aşikar. Ayrıca hoca Barış'ı santrfor oynatmak istemiyor gibi geliyor bana
Araplar oynattıkları topçuyu transfer dönemi kapattıktan sonra neden salsın. Mantıklı gelmedi
aynı şeye çıkıyor
Nelsson & Yusuf gidecek, Icardi için lisans çıkarılmayacak
3 kontenjan kalıyor -- stoper + lemina/alternatifi + bek gelince yer kalmıyor
fakat aslında Mertens'in rolünü üstlenecek adam yok gibi kadroda
ve düşününce Jelert-Sallai-Batshuayi üçlüsünden birinin yerine öyle bir adam koymak kadroya çok değer katar
ama bunun olmayacağı gerçeğiyle aniden yüzleşmek durumunda kaldım
sadece belki hakkaten hiç olmayacak bir fırsat çıkarsa Jelert lig içinde bir yere kiralanabilir ufak ihtimal
cökkkkkkkkkGoglichidze'nin 10 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ile Roma'ya transfer olması bekleniyordu. (Di Marzio)
ne Avrupa'sı yaw. lig için Mertens alternatifi diyomAvrupada eklesek nolur eklemesek nolur ya
Nelsson ve Yusuf şutlandıktan sonra Icardi'yi dondurup anında 3 adam indirmemiz lazım. Jelert'i de Dubois tarifesine gerek kalmadan bir yere yollayıp 4 adam almalıyız hatta. Bu oyunculardan bu sezonun kalanında faydalanmamız mümkün görünmüyorMillet sabah kalkınca bi bakacaklar gece eldeki oyuncuda gitmiş diye söverek uyanacaklar.
Aynı fiyata ve yola biz nelssonu vermişizdir en azindan inşGoglichidze'nin 10 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ile Roma'ya transfer olması bekleniyordu. (Di Marzio)
Sen niye yatmıyonUmut yat