Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antony'nin Betis macina baktim da Tete den hic bir farki yok

Nelssonun yerine bi stoper gelecek, baska birsey beklemeyin. Zaten orta saha istemiyordu. Sag bek vazgecilmezi kaan ile devam. Thats it.

5 oyuncu gönderirsen +1 yazma hakkın oluyor mu? Öyle olursa Ziyech, Nelsson, Yusuf, Bats(ipsanya deniyor), İcardi(sakatlıktan dolayı) 5 oluyor Morata, stoper , sağ kanat bek, Lemina(Sallai) yazabilirsin o durum da. Varsa böyle bir kural.
7 oyuncu diyorlardı ama bilemedim

@Alper Altun bilir böyle seyleri

5 oyuncu gönderirsen +1 yazma hakkın oluyor mu? Öyle olursa Ziyech, Nelsson, Yusuf, Bats(ipsanya deniyor), İcardi(sakatlıktan dolayı) 5 oluyor Morata, stoper , sağ kanat bek, Lemina(Sallai) yazabilirsin o durum da. Varsa böyle bir kural.
hiç emin olmadığım bir nokta açıkçası.

İhanetin çemberindeyiz

Okanla ilgili kulüp içi soruşturma açılması lazım artık bu iş "hata yaptı" yı geçeli çok oldu

Onun dışında KENDİSİNE RAĞMEN gerek kadro kalitesi olsun gerek bizlerin analizleri yol göstermeleri olsun gerek tataftar desteği olsun yine şamp oluruz

Yönetim zaten istifa komple
Yazın erden gelmeli başkanlığa
Yeni hoca
Başarılar kupalar falan işte

Ha son olarak kutucu berke olayında bizi kullanmaya çalışan murat özkayayla,suratına çarpılan suya sırıtıp eleman lafını ise sindiremeyip gssini 10 sene kaosa sokan ftnin de kulüple ilişiği sonlanmalı,hamdallah kadar değerimiz yokmuş

İcardi gsyi düşünmüyo sizi kerizliyo allahın safları gözünüzü açın dediğimde karşı çıkanların icardinin 3 aydır gsyi ghostlamasıyla durumun yeni yeni farkına varmaları gibi ftnin de gs yi msyi düşünmediğini yıllar sonra ispatlayabilmenin haklı gururunu yaşıyorum

İmparator tagını da gerçek sahibine takdim edersin artık

bu nası teklif ya kutucuya 6 verdik
Goretzka için bonservis 10 milyon istiyormuş Bayern. Ben olsam uzak dururdum ölüsü bile 15-20 milyon edecek adam artık nasıl bir halde de 10 milyona veriyor yada bu teklifi dinliyor vb. Tabi haberlerin yalan olma olasılığı daha yüksektir herhalde

Goretzka'nın ayaklar ve temposu pert durumda.

Çok iyi kumaş ve futbolcuy(du)

Avrupa listesini çok önemsemiyoruz galiba biz takviye lazım dedikçe eksiliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt