- 3 Haziran 2015
- 57.181
- 66.379
- 4.143
Antony'nin Betis macina baktim da Tete den hic bir farki yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antony'nin Betis macina baktim da Tete den hic bir farki yok
7 oyuncu diyorlardı ama bilemedim5 oyuncu gönderirsen +1 yazma hakkın oluyor mu? Öyle olursa Ziyech, Nelsson, Yusuf, Bats(ipsanya deniyor), İcardi(sakatlıktan dolayı) 5 oluyor Morata, stoper , sağ kanat bek, Lemina(Sallai) yazabilirsin o durum da. Varsa böyle bir kural.
hiç emin olmadığım bir nokta açıkçası.5 oyuncu gönderirsen +1 yazma hakkın oluyor mu? Öyle olursa Ziyech, Nelsson, Yusuf, Bats(ipsanya deniyor), İcardi(sakatlıktan dolayı) 5 oluyor Morata, stoper , sağ kanat bek, Lemina(Sallai) yazabilirsin o durum da. Varsa böyle bir kural.
Çok gaddar bir herif oldun sen. Önceden minnoş biriydindegersiz yorumun icin tessekur ediyorum
Goretzka için bonservis 10 milyon istiyormuş Bayern. Ben olsam uzak dururdum ölüsü bile 15-20 milyon edecek adam artık nasıl bir halde de 10 milyona veriyor yada bu teklifi dinliyor vb. Tabi haberlerin yalan olma olasılığı daha yüksektir herhaldebu nası teklif ya kutucuya 6 verdik
Çok gaddar bir herif oldun sen. Önceden minnoş biriydin
İçip içip gelme buraya biraderdede bas git
Barışın da ağrısı var diyolar.yunus ve baris yeter bize yaaa
Abdest miOh beeee gittiiiiiiii
Evimin 40 metre ilerisine maydonoz döner aciliyordede bas git