- 22 Ağustos 2010
- 33.101
- 38.001
- 3.033
Bugün 15 yıl olmuş foruma üye olalıherkese tekrar selamlar
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün 15 yıl olmuş foruma üye olalıherkese tekrar selamlar
![]()
Kral maliyetler çok fazla o yaştaki oyuncuya.yauv herşeyden bağımsız lookman güç katar şunu niye anlamıyorsunuz ?!
Yollarını ayırmayı öngördüğün adamı neden alıyorsun ki? Osimhen’de Sane’de bunu düşünerek mi o maaşları verdin o zaman?Singo'yu niye onayladınız o halde sn Baskan?
Levent Tüzemen: "Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in doğru söylediği bir şey var; 'ben, futbolcunun yüksek bonservisli olmasına karşı değilim, yüksek para almasına karşıyım', çünkü o futbolcuyla yollarını ayırırken zorlanıyorsun. Dolayısıyla Galatasaray'ın bütçesel sorunu yok."
Komik. Diyeceğim başka bir şey yok.Vermeeren kufur yer
Once Atletico dolandirilmis
Sonra Leipzig dolandirilmis
Simdi Marsilya dolandirilmaktan kurtulmak istiyor
benim anladigim
klasik Belcika PR bomba çöpderkid
Günay mi oynasın reis orta sahada. 2 bölgeye de transfer şartBu arada Lookman FB’ye kaptırılmamalı, gerekirse ortasahadan feragat edilsin.
%100 gerekirse kalan parayla da Göztepe'den Dennis çeksinler.Bu arada Lookman FB’ye kaptırılmamalı, gerekirse ortasahadan feragat edilsin.
ortasaha oynayabilen santrafor bulur hocamız panik yok.Günay mi oynasın reis orta sahada. 2 bölgeye de transfer şart
Paylaşimdan sonra silmiştim de tekrar döndum geri :d adam lazımSen en baştan beri kazıklanmaya meraklıydın zaten Allah'ın liboşu. Kolpa yapma.
deme o zamanKomik. Diyeceğim başka bir şey yok.
Gavi ya da olmo gelecek diye anladım..var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir.
yok yok almasınlarLan alsınlar lookman ı ne lookman mış yav
Kral maliyetler çok fazla o yaştaki oyuncuya.
Kim takar maliyeti yav sağda solda param var diye dolanırsan çer çöp için bile senden 30-40 istiyorlar en azından kaliteli adam alalım. planlama yok scout yok menajer kazıkları yeni cuesta'lar girecek yoksaKral maliyetler çok fazla o yaştaki oyuncuya.
Gömdüğün paranın dönüşü olmaz. Daha genç profillere yönelmek lazım ayrıca Afrikalı popülasyonunun artması hoş değil28 yaşında daha nesi fazla
onun yerine 3 çöp alacağına 1 kere lookman al
Olayi isterukKendilerini son gün TS ye domalacak şekilde ayarlamışlar. Rezaletin daniskası! İSTİFA İSTİFA İSTİFA