Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lookman da Maksimin gibi olacak inşallah.

Beni hararet bastı, gidip bi duş alayım!

Şimdi baktım Lookman'ın bu sezonki lig + şampiyonlar ligi istatistiği 3 gol 2 asistmiş yaw, Bu adama bu bonservisler verilmez geri dönüşü çok zor olur. Osimhen bambaşka bir seviye ve istikrar onunla olan kıyaslamalar anlamsız. Lookman'ı Saneyle kıyaslamak lazım ama orada da net geride Sane'nin kariyer istikrarı ve seviyesi Lookman'a çok üstün gelir.

Valla ağzımı bozmadan şöyle gerçekten hislerimi anca ifade edebilirim

Dursun başkan diyoruz da yolda görsem kültür icabı Dursun Abi derim, saygıda kusur etmem.

Yav anlamıyorum, neden böylesin, ya delirecem. Gerçekten kafam girsin parasına allah kahretsin parasını ibrasını mali kurulunu ya.

Ya benim dönemdaşlarımın, benim bir üst sınıf abilerimin veya alt sınıf kardeşlerimin UMURUMUNDA DEĞİL, SEN VE SENİN DÖNEMİNDEKİLERİN UMURUNDA DİYE belamızı bellediniz ya.

Vallahi yeter burama geldi, gidecem lisenin botanik bahçesinde deli gibi koşacam az kaldı

bu paralı satılık itin yasaklı olmasının anlamı ne twitleri isim vermeden konuşulacaksa

lookmanı almışlar galiba diyolar kesin o gavat yazdı diye açıp bakıom hakkaten 3 dk önce o yazmış oluyo
insanın bakacağı yoksa da baktırıyolar

Dursun başkan diyoruz da yolda görsem kültür icabı Dursun Abi derim, saygıda kusur etmem.

Yav anlamıyorum, neden böylesin, ya delirecem. Gerçekten kafam girsin parasına allah kahretsin parasını ibrasını mali kurulunu ya.

Ya benim dönemdaşlarımın, benim bir üst sınıf abilerimin veya alt sınıf kardeşlerimin UMURUMUNDA DEĞİL, SEN VE SENİN DÖNEMİNDEKİLERİN UMURUNDA DİYE belamızı bellediniz ya.

Vallahi yeter burama geldi, gidecem lisenin botanik bahçesinde deli gibi koşacam az kaldı

Sakin ol Nedimim bu sene de fener şampiyon olsun bosver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt