Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla delirecem ulan liseli olduğuma çıldırcam az kaldı
Sen yine çıldırdın, az çık kenaraUlan menşevik alaşımı troçkist kırması modern revizyonist kavukcu!
Bravo feramuzUlan menşevik alaşımı troçkist kırması modern revizyonist kavukcu!
Ne demek bu, bi an baska dil sandimUlan menşevik alaşımı troçkist kırması modern revizyonist kavukcu!
Ne demek istediğimi anladıysan özelden yazarsan sana güzellik yapacağım umutumBravo feramuz
Umut şirinsin sakallısın, sana angry atmak istemiyorum şu an gerçekten tırlattım şaka kaldıracak halim kalmadıSalih neyi yoklamışız var mı bi kıpırtı
İstihbarat geldi özelde değişik şeyler dönüşüyormuş o yüzden özelimi kapattım enteresan fotolar düşebilir.Ne demek istediğimi anladıysan özelden yazarsan sana güzellik yapacağım umutum
Sol jargonda baya ağır bir hakaret özele gel kuzumNe demek bu, bi an baska dil sandim
bosver komünist dili buNe demek bu, bi an baska dil sandim
bu paralı satılık itin yasaklı olmasının anlamı ne twitleri isim vermeden konuşulacaksa
Hg agabeybosver komünist dili bu
Valla ağzımı bozmadan şöyle gerçekten hislerimi anca ifade edebilirim
Dursun başkan diyoruz da yolda görsem kültür icabı Dursun Abi derim, saygıda kusur etmem.
Yav anlamıyorum, neden böylesin, ya delirecem. Gerçekten kafam girsin parasına allah kahretsin parasını ibrasını mali kurulunu ya.
Ya benim dönemdaşlarımın, benim bir üst sınıf abilerimin veya alt sınıf kardeşlerimin UMURUMUNDA DEĞİL, SEN VE SENİN DÖNEMİNDEKİLERİN UMURUNDA DİYE belamızı bellediniz ya.
Vallahi yeter burama geldi, gidecem lisenin botanik bahçesinde deli gibi koşacam az kaldı
Valla ağzımı bozmadan şöyle gerçekten hislerimi anca ifade edebilirim
Dursun başkan diyoruz da yolda görsem kültür icabı Dursun Abi derim, saygıda kusur etmem.
Yav anlamıyorum, neden böylesin, ya delirecem. Gerçekten kafam girsin parasına allah kahretsin parasını ibrasını mali kurulunu ya.
Ya benim dönemdaşlarımın, benim bir üst sınıf abilerimin veya alt sınıf kardeşlerimin UMURUMUNDA DEĞİL, SEN VE SENİN DÖNEMİNDEKİLERİN UMURUNDA DİYE belamızı bellediniz ya.
Vallahi yeter burama geldi, gidecem lisenin botanik bahçesinde deli gibi koşacam az kaldı