- 8 Mayıs 2009
- 18.916
- 6.392
- 2.493
Bugün gördüğüm kadarıyla ulayi bir boka yaramayi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok duygusaldi şöyle oldum mesajı okurkenulan duygusal mesaj atıyoz haha atıyonuz
size transfer yapan yönetimin abv
Diri bir Yusuf Demir beni heyecanlandırdı sözleşmesinin son 6 ayında gerekeni yapıp 5 yıllık kontratı kapacaktır.
Deli taklidi yapmaktaBugün gördüğüm kadarıyla ulayi bir boka yaramayi
Bu transfer dönemi ayık kafayla çekilir mi?Kafayi cekip foruma giris yapan sayisi cogalmakta

Barcelona görmüş adam boş adam değildir açıkçası bu kez olacağına inanıyorum.Ahmet kutucudan daha faydalı olur bu cocuk hiç şaka yapmıyorum en azından bir yeteneği var ahmette hiç bir şey yok bomboş bir herif sıfır özellikli npc gibi hedef öncelikli ahmet olmalı sonra yusuf sıralama değişmeli.
Renktas taktiği veriyorum. Feramuzu takiple, uygun bir anda alehine yapistir postu. 1 adet wow 10 adet like cebinde.Ulan resmen harcanıyorum şu forumda, müthiş postlarım tek bir like almıyor. Antu'ya gidip ortalamayı mı yükseltsem. Çok tepkiliyim, çok.
Bir tane imza yapsın 2008 facebook stili yorumumu beğenip kalp koyarmısın renkdaş diye daha efektif olurRenktas taktiği veriyorum. Feramuzu takiple, uygun bir anda alehine yapistir postu. 1 adet wow 10 adet like cebinde.
Motzun anlamsiz yorumlari da olsa tam olacakBu transfer dönemi ayık kafayla çekilir mi?![]()
2100de transferin son günleri gelsin diye bekleyen GSCSami 2100e kadar ban yemis. Geri döndügü an GSC:
![]()
Lang ve Aspilla’yı neden sayıyorsun yav, eldekiler 30 kişi bunları neden aldılar demiyor muydunSayiyoruz tabi kanat oynayabilecek oyuncular
Baris
Yunus
Sane
Lang
Asprilla
Sallai
Jakobs
Eren
Hocam kalp atanlara gay damgasini yapistiriyorlar. Riskli öneri. Başka öneri yokmu? Arkadaşa yardımcı olalimBir tane imza yapsın 2008 facebook stili yorumumu beğenip kalp koyarmısın renkdaş diye daha efektif olur