Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Demir'i yarınki antrenmanımda yemin ederim dambıl niyetine kullanırım

Böylesine tüysiklet bi adamın Galatasaray tesislerinde yer alması bile zarar ziyan

Diri bir Yusuf Demir beni heyecanlandırdı sözleşmesinin son 6 ayında gerekeni yapıp 5 yıllık kontratı kapacaktır.

Ahmet kutucudan daha faydalı olur bu cocuk hiç şaka yapmıyorum en azından bir yeteneği var ahmette hiç bir şey yok bomboş bir herif sıfır özellikli npc gibi. hedef öncelikli ahmet olmalı sonra yusuf sıralama değişmeli.

Sami 2100e kadar ban yemis. Geri döndügü an GSC:

the-future-world-if-meme-template-regular-b961e1b0.webp

Ahmet kutucudan daha faydalı olur bu cocuk hiç şaka yapmıyorum en azından bir yeteneği var ahmette hiç bir şey yok bomboş bir herif sıfır özellikli npc gibi hedef öncelikli ahmet olmalı sonra yusuf sıralama değişmeli.
Barcelona görmüş adam boş adam değildir açıkçası bu kez olacağına inanıyorum.

Ulan resmen harcanıyorum şu forumda, müthiş postlarım tek bir like almıyor. Antu'ya gidip ortalamayı mı yükseltsem. Çok tepkiliyim, çok.
Renktas taktiği veriyorum. Feramuzu takiple, uygun bir anda alehine yapistir postu. 1 adet wow 10 adet like cebinde.

Sayiyoruz tabi kanat oynayabilecek oyuncular

Baris
Yunus
Sane
Lang
Asprilla
Sallai
Jakobs
Eren
Lang ve Aspilla’yı neden sayıyorsun yav, eldekiler 30 kişi bunları neden aldılar demiyor muydun 🫠 Bekler de mi giriyor bu listeye? Eğer öyleyse 4 kişiye ihtiyaç olan yerde toplam 6 tane adam varmış 😂 Fıkra bu kadar.

Ben orta sahaya sağlam bir oyuncu geleceğini ve konuşan sözde duyumcu haberci falan hepsinin bir halt bilmediğini düşünüyorum en azından böyle olmasını umuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt