Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde Paredes eski dönemlerinde olsa tam taraftarla bütünleşecek topçuydu.

Bayağı sert ve sağlam adamdı, çok istemesem de kendini bulma ihtimali bir düşündürüyor.

Kerem’in Hoffenheim dönemini izledikten sonra zaten gelmeli diyorum, adamın müthiş bir yetenek seti var dribbling, çalım, pas, şut. Top kapmadı da fena durmuyor.

ama artık torreira'mız var
trip atamaz mıyız level atladık

Erden Timur ne demişti bu bilek güreşi gibi zayıf olan kaybeder sabırlı olacağız gibi bir şeyler demişti. Ülkemize bu oyuncuları getirmek, ikna etmek gerçekten kolay iş değil bu gerçekleri de unutmamak lazım her şeyini karşılasan bile adamı getiremeyebilirsin para da ikna etmiyor bir yerde. Hak veriyorum yönetime sabırla bekleyelim zaten getirebilecekleri en iyi oyuncuları da getiriyolar helal olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O değilde Paredes eski dönemlerinde olsa tam taraftarla bütünleşecek topçuydu.

Bayağı sert ve sağlam adamdı, çok istemesem de kendini bulma ihtimali bir düşündürüyor.

Kerem’in Hoffenheim dönemini izledikten sonra zaten gelmeli diyorum, adamın müthiş bir yetenek seti var dribbling, çalım, pas, şut. Top kapmadı da fena durmuyor.

Torreira Paredes
Kerem

bu üçlü Avrupa'da iş yapar mı,
ligi alırlar rahatlıkla onu düşünmüyorum bile

Keremle Parades birlikte gelirse Sergio gider mi? Yedek olmak için mertens ve sergio çok maliyetli yav.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

demirbay'ı dedim abi aktürk değil

:asd:

Son dönemde o rolünden sıyrılmış sanki ama eskiden olsa olurmuş. Gol yönü hiç çok iyi olmamış ama, Zaniolo ve Kerem 10+ gol atmalı o senaryoda.

10 numarada Mertens yerini kolay kolay kimseye vermez bence hala onun gibi bağlantı yapabilen kimse yok takımda.

İcardi tatili uzatmak istemiştir. Resmi açıklama hafta sonunu bulur . Gelecek hafta içi katılır takıma.

Yok daha az yeriz. Angelinho durmadan hücumda olunca o bölgeyi kapatacak biri lazım tek torreiyla yapamayiz. O da insan evladı. Bence sende ben gibi dusunuyorsundur

İkisi hücum aksiyonlarını zayıflatırsa ve bunu eleştiri olarak yazarsan seni 47 yıl atıcam.

kamada almıyoz mu
Nevzat ilgimiz yok dedi
IMG_5072.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt