- 6 Eylül 2014
- 94.171
- 64.962
- 4.608
Senin takım kevgir olur şampiyonlar Ligi'nde. Sert defansif bir orta saha. lazimKerem ve bi 10 nr alalim Paredese gerek yok ozaman
Hem 3 türk olur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin takım kevgir olur şampiyonlar Ligi'nde. Sert defansif bir orta saha. lazimKerem ve bi 10 nr alalim Paredese gerek yok ozaman
Hem 3 türk olur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gelirse sık sık görürüz üstad bu üçlüyü tabi iyi uyum yakalarlarsa
benim tahminim 9+2 'nin gerçekleşeceği yönünde
ama artık torreira'mız var
trip atamaz mıyız level atladık
Ömer bayramın her fırsatta Van dijk çocukluk arkadaşım demesi gibi diagne'de fırsat buldukça mane'yi darlıyor herhalde
manenin bunla çekilip paylaştığı fotoğraf yoktur
Senin takım kevgir olur şampiyonlar Ligi'nde. Sert defansif bir orta saha. lazim
O değilde Paredes eski dönemlerinde olsa tam taraftarla bütünleşecek topçuydu.
Bayağı sert ve sağlam adamdı, çok istemesem de kendini bulma ihtimali bir düşündürüyor.
Kerem’in Hoffenheim dönemini izledikten sonra zaten gelmeli diyorum, adamın müthiş bir yetenek seti var dribbling, çalım, pas, şut. Top kapmadı da fena durmuyor.
Torreira Paredes
Kerem
bu üçlü Avrupa'da iş yapar mı,
ligi alırlar rahatlıkla onu düşünmüyorum bile
demirbay'ı dedim abi aktürk değilKerem gibi çok top kaybı yapan bir adam asla orta saha özellikli oyun oynayamaz.
Riederlik vasfı yok gelmesinevet
baturina ile riederin skills videolarını izledim bunu daha çok beğendim
sen de bak fikrini yolla gelsin
Yok daha az yeriz. Angelinho durmadan hücumda olunca o bölgeyi kapatacak biri lazım tek torreiyla yapamayiz. O da insan evladı. Bence sende ben gibi dusunuyorsundurSert defansif orta saha alınca Reale 5 atıcaz sanar gören de.
Şanslı çocuk.
demirbay'ı dedim abi aktürk değil

hatta o 2si gelirse midjönün de gitmesi gerekiyor rotasyon çok şişiyorKeremle Parades birlikte gelirse Sergio gider mi? Yedek olmak için mertens ve sergio çok maliyetli yav.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Aynen kontenjanda doluyorhatta o 2si gelirse midjönün de gitmesi gerekiyor rotasyon çok şişiyor
Yok daha az yeriz. Angelinho durmadan hücumda olunca o bölgeyi kapatacak biri lazım tek torreiyla yapamayiz. O da insan evladı. Bence sende ben gibi dusunuyorsundur
Nevzat ilgimiz yok dedikamada almıyoz mu