Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlla 10 numara olmasına gerek yok, tm verilerinde 200 maçı merkez 70i on numara yani ofansif 8 oynasa da 10 numara varsayılıyor burada.

Paredesle Demirbay aynı denklemde değerlendirilemez aralarında ciddi defansif, ofansiflik ve özellik farkı var.

Onun dışında kimsenin Mertens yerine alındığını düşündüğünü düşünmüyorum. Herkes Sergio varken fazlalık olabilir gözüyle bakıyor zaten. Duruma göre kullanılabilmesi için alınıyordur.

Demirbay transferi teknik ekibin isini kolaylastirir

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira Demirbay
Zaniolo Mertens Kerem
Icardi

Angelino transferinden dolayi 3. Yerli oyuncu icin dogru cözüm bana göre demirbay

bu sezon üç kulvarda yarış halinde olucağız dolayısıyla oyuncuların coğu forma şansı bulacak yeri gelecek batuhan a.kerim kerem 3 lüsüyle çıkılacak yeri gelecek yunus barış berkan denenecek hatta olivera mertens yedek kalmaz olayını doğru bulmuyorum çünkü herkese fırsat gelecek bu yüzden geniş kaliteli bir kadroya ihtiyaç var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu konuya da eğilmek lazım

evet geniş kadroya ihtiyaç var ama 55-60 maçın yine 35-40ına ideal kadroyla çıkılır ve çıkılmalıdır

dolayısıyla bazı oyuncular fazlaca yedek kalacak

barış ve berkan bir yere kadar buu idare eder de oliveira kerem de eklenirse bu kadar az sayıda oynamayı pek istemezler gibi

yav yok zaten gidecek midtsjö

sergio'nun kalıp kalmaması da bu transferleri etkileyecek bir faktör değil, ilgileniyoruz işte adamlarla. yarın fiyatlarda anlaşılsa ikisi de gelecek konumda.

sergio takımda kalıyor diye yerli demirbay transferinden niye vazgeçilsin
Sergio'nun mevkisine iki adam alıyorsun sonra da niye vazgeçilsin diyorsun. Bağlantıyı kurmak zor değil. Mevzu zaten fiyatlar. Sergio gibi yüksek maaşlı 4 yıllık sözleşmeli adamı yedek bırakacaksın, aynı mevkiye iki adam transfer edip maaş yükünü şişireceksin. Kerem yerli maaşı da çok olmaz da Paredes 3 milyondan az mı maaş alacak? Sergio'nun gitmediği senaryoda bu transferleri yapmak maddi açıdan yanlış. Arada kafanızı kaldırıp şu kura bir baksanız iyi olacak.

Transfer edebileceğimiz 26 yaş altı bonservissiz veya 5 milyon euro bonsevis altı 1 bonservisi olan forvetlerin çoğu yeni 1 kulübe transfer oldu.Fransız kulüpleri - Portekiz kulüpleri ve Rus kulüpleri falan filan oyuncu bırakmadılar piyasada yav :D

Sergio'nun mevkisine iki adam alıyorsun sonra da niye vazgeçilsin diyorsun. Bağlantıyı kurmak zor değil. Mevzu zaten fiyatlar. Sergio gibi yüksek maaşlı 4 yıllık sözleşmeli adamı yedek bırakacaksın, aynı mevkiye iki adam transfer edip maaş yükünü şişireceksin. Kerem yerli maaşı da çok olmaz da Paredes 3 milyondan az mı maaş alacak? Sergio'nun gitmediği senaryoda bu transferleri yapmak maddi açıdan yanlış. Arada kafanızı kaldırıp şu kura bir baksanız iyi olacak.

Paredes ve Demirbay transferleri birbirinin alternatifleri değiller, farklı oyuncular

Şuan da görünen o ki iki oyuncuyla da görüşülüyor, anlaşma aşamasına da gelinmiş. Sayın Erden Timur ve teknik heyet, zannediyorum ki Alp Memduh Kalyoncu'nun aklına takılan düşünceleri illa ki oturup bir düşünmüşlerdir?

benim çekincem abdül-angelino-kerem tarafının savunma da nasıl bir uyum gösterecekleri, bakalım..

Maçlarda sol kanadı kapatmaktan iflahı mikilen Apo

images.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt