Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaş bütçesi net 42-45 olacak Erden söyledi zaten.

Bu noktada her bir oyuncunun bir tane yedeği olmalı. Sonrasında da 3-4 tane çok yönlü adam olmalı. Sonrası da gerekirse alt yapı.

Kalan oyuncular kiralık ya da bonservisle yollanacaktır mesela Midstjö’nün kalmasına ihtimal vermiyorum, Sergio da kafasına uyan teklif gelirse gider ama genel olarak yorumcuların aksine Paredes’in Sergio’nun en azından geçen senenin ilk kısmında yaptığı işleri yapabileceğini sanmıyorum.

Dribbling ve pas yönünden eksik olduğumuz noktaların kapanması bu sene önemli yoksa ciddi sıkıntılar yaşarız.

Bugün az buçuk ortalama bir hesap yaptım her türlü kurtarırız Avrupa liginde devam etsek bile gemi döner. Ünal Aysal dönemi yanlış hatırlıyor o da olabilirim ama sanki vergilerle beraber 80-90'ları görmüştük en düşük ortalama maaş 1.5-2 m euro civarlarındaydı.

Takım bütçesi 100 m euro civarındaydı Aysal bıraktığında.

Juventus Paul Pogba'yı gönderirse yerine Franck Kessie'yi alacakmış..

hocam ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum da yalaka diye nitelendirmen hiç hoş değil, burada bi zahmet kimse erden burayı okur diye düşüncelerini yazmasın zaten. şimdi @Onur Adıbelli arkadaşta bir şeyler yazmış, böyle düşünen herkes yalaka veya transfer obezi mi oluyor
Yaptığı kıyaslamanın son derece alakasız olduğunu bile bile hala ben ben ben...
AMK'nın desteksiz sallamalarını haklı çıkarabilecek bir olay yaşanmadı, çünkü bu yönetim şu ana kadar transfer ve planlamada onun maraba diye nitelendirdiği taraftarın bile hayalini kuramayacağı kadar iyi işler yaptılar.
20 tane gerçekleşme ihtimali olan şey yazayım, sonra çıkınca da bakın biz bunları söylemiştik ama ''maraba'' taraftar dinlemedi abi... Ne güzel dünya ya.
Bu kadroyu kuran adamlar merkezde 2 tane 8 ile oynadığımız bir durumda ve o bölgede 4 tane adam olduğu yerde 3 tane daha adam istiyor. Acaba niye.
O kadroyu kuran adamlar orada 7 tane adama ihtiyaç olmadığını akıl ediyordur. O yüzden ben rahatım.
Yarın öbürgün aksi olursa eleştiririz. Aksi durum, kendince haklı çıkmak için yapılan sallamasyonlardan ibarettir şu an için.

@Alp Memduh Kalyoncu mantıklı noktalara değinmiş aslında.
ama ben kötümser bir insan olsam da ayarı kaçıracağımızı düşünmüyorum

gelenler olursa gidenler de olur. dengeyi koruruz.
fazla kalabalık kadronun yarar değil zarar getireceği kanaatindeyim. kadro istikrarı en önemli faktör.

Nevzat Dindar: "Parades konusunda kimse yarışa girmesin."
1689261111081.webp

2.3 cok ama yapacak birşey yok öyle oyuncuyu trye anca öyle getirirsin bunun karşılığını cl geliri veya uefa geliriyle ve satışlarla kapatacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt