Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil konusunda boşa yangın yapılıyor, gelirse gelir gelmezse gelmez.

Yeteneğinden şüphesi olana saygı duyarım ama adam yetenekli, biraz aidiyet ve ittirmeyle en kötü gayet iyi bir rotasyon oyuncusu olur.

Görüldüğü üzere takımdaki herkes kendisini yükseltme derdinde, bu ortamda kimse yatmaz.

20230713_223352.webp
Screenshot_20230713-223055_Chrome.webp
angelinonun kiralma ucreti ve zorunlu opsiyon rakamini bilmem saka mi

Daha evvelki sene o kötü takımda Barış Alperi yerden yere vuruyorduk, Kerimi de aynı şekilde, fakat Okan hoca ile geldikleri seviye ortada, eğerki Okan hoca Halili istiyorsa vardır bi bildiği, muriç kazmasından futbolcu yapıp İtalyaya yolladıysa, Halili düşünemiyorum. Allah aşkına bok atıp durmayalım, ben eğerki gelirse sevinirim ve desteklerim. At sahibine göre kişner.

Yeteneğinden şüphesi olana saygı duyarım ama adam yetenekli, biraz aidiyet ve ittirmeyle en kötü gayet iyi bir rotasyon oyuncusu olur.

Görüldüğü üzere takımdaki herkes kendisini yükseltme derdinde, bu ortamda kimse yatmaz.
Geldi diyelim.

Şu ortamda bile yatarsa o zaman yok olup gider, Anadolu takımlarına kadar düşer bu kafayla.

Bakambunun arapların parasını bırakıp gelme isteğini değerli buluyorum.Araplar bizim için maddi açıdan dezavantaj oluşturdu orası net de artık gelecek oyuncunun parasını alıp yatmaya değil oynamaya geleceğinden emin olabiliyoruz en azından.

itmarkın fonlandığı belli de son güncellemeler geçen ay yapıldı yav. gelenlerin değeri zaten öyleydi.

ligler başlayınca görürüz asıl şerefsizliklerini. zaniolo 20, simanski 25 gibi. icardi'yi 10'a aldınız diye direkt 10 yaparlar, batshuayi 11 falan olur. ryan kent'i kerem'den daha nasıl değerli gösteririz diye kırk takla atarlar.

Nevzat cok sallamaya basladi

Bir kac saat önce mertens’in yerine sanchez geliyordu

Simdi de yildiz 10 numara gelecekmis diyor

Üstüne birde forvet hatti icardi,bakambu ve halil olabilir diyor

50 kisilik kadro hayali var nevzat’in galiba

Bakambunun arapların parasını bırakıp gelme isteğini değerli buluyorum.Araplar bizim için maddi açıdan dezavantaj oluşturdu orası net de artık gelecek oyuncunun parasını alıp yatmaya değil oynamaya geleceğinden emin olabiliyoruz en azından.
karısı yüzünden avrupaya gelmek istiyor.

Aynen yaaa, bu çocuğun ihtiyacı olan şey aidiyet, sevgi ve ortam.

Abi Yusuf örneği var önümüzde. :D Canı istemeyen adamı çalıştıramazsın/oynatamazsın.
Bonservis verilmeyecekse alınması mantıklı ama 1.5 milyonlar filan konuşuluyor. Saçma olur bence.

Bu arap o arap değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt