Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yine linç edileceğim de ben yine de söyleyeyim. :d

zaniolo sahip oldukları itibariyle inanılmaz şeyler vaadediyor fakat öyle bir iki nokta var ki, bu adam ile ilgili her şey bir anda 180 derece dönebilir. çok temkinliyim o yüzden de max değerini bulduğunda satılması taraftarıyım.

bu arada bania'yi biz alsak ister miydiniz? yerli statusunde oynuyor (yeni kural ile alakasi yok).

kaan stoper olarak oynadigi bir kac macta pek guven vermedi. sanki baniya olsa iyi olur gibi. emre kilinc'in dahil oldugu bir takas formulu ile olsa tadindan yenmez hatta.

nelsson-bardakçı (emin/baniya/kaan) fena olmaz sanki.
Emin varken gereksiz. Ayrıca Kaan hazırlık maçlarında gayet iyiydi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bence fred +paredes yapıp midsö ve oliveiraya yol verecegiz.oliveira araplara gider

Halil adlı arkadaşımız Hollanda liginde bile 5 gol atabilmiş :)

yine linç edileceğim de ben yine de söyleyeyim. :d

zaniolo sahip oldukları itibariyle inanılmaz şeyler vaadediyor fakat öyle bir iki nokta var ki, bu adam ile ilgili her şey bir anda 180 derece dönebilir. çok temkinliyim o yüzden de max değerini bulduğunda satılması taraftarıyım.
Linçlik bir şey yok yaw ben de aynısını düşünüyorum, 30a satacak takım bulsak direkt yollardım ben olsam

Şöyle fiziğe aykırı yorumlar yapmayalım yaw. Sergio sıçrayan bir adam olmasa da hem boy hem fizik olarak Fred'ten üstün. Alamasa bile bozup, rakibin düzgün almasını engeller. Sergio ile Fred 10 hava topuna girseler 7-8'ini falan Sergio alır. Kaldı ki şimdi whoscored'an aerial duels istatistiğine baktım Sergio 0,6; Fred 0,3. Adam ikiye katlamış.
Sergionun üzerinden kaç tane kafa golü yedik ben sayamadım hala yok adamı bozuyormuş falan. Biri tr de biri en de oynuyor karşılaştırmayı neye göre yaptın

Nasıl Boey'i bulduysak, kendi Guendouzi'mizi, kendi Gedson'umuzu, kendi Melo'muzu, kendi Kante'mizi bulabiliriz.
Sergio ve Midtsjö'yü gönderip;
- Torreira'nın yanına bir yıldız
- Yerli Gurbetçi orta saha (Kerem, Eyüp vb.)
- REGEN Kante/Melo/Gedson/Guendouzi
- Rotasyonda her zaman iş yapabilecek olan Berkan + Efe Akman

O değil de bu Angelino ciddi ciddi dünyanın en iyi orta açan sol beki olabilir.O yüzden sağ kanatta forveti 2leyecek bi adam oynatmak şart.Barış Alper-Zaniolo sağ kanattan o forvet koşularını yaparsa çok rahat çift hanelere ulaşırlar.
Talisca gibi forveti ikileyen ve hava toplarında iyi oyuncu lazım. Hatırladığım kadarıyla tjkde çok kafa golü attı

16 ve 17 temmuz fred icin cok hareketli gecer.18 ve 19da oyle
Screenshot_20230714-131624_Chrome.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt