Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakup Çınar çok kolpaladı son dönemde ama Angelino'yu ilk yazan oydu, Szymanski konusunda da haklı çıktı. Transfer sezonunda radara aldım kendisini.

Beşiktaş duruşu felan bu işte tam bunlarin karakterine yakışır, depremden faydalanmaya çalışan zihniyet elbette tadic transferinden rahatsiz olmaz.

Tabi bir de bu da var, orkun'un oruç açmasıyla dalga geçmişti

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O konuyu Orkun açığa kavuşturdu günahını almış millet Tadicin çok güçsüzsun her mücadele de benle girdiğin çimleri yiyorsun demiş

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fransa ligi italya ligi ve en önemlisi primer ligten değil topçu top toplayıcı alsan bizim ligte iş yapar

fred-paredes farklı tip oyuncular. Birbirlerine alternatif olamazlar. Kerem-Fred birbirine alternatif dersin ama Paredes bu kategoriye girmiyor.

Tadic formamızı giyerse Orkun’un o mevzudan sonraki açıklamasını her yerde koyarsınız artık.

Şu an Tjk’ye gidiyor diye detay bilmeden konuşun.

Kaptanlık mevzusunda da izin vermeyen Ajax, bizim için destek toplayan oluşumun tshirtleriyle çıkmışlardı sahaya.

@Onur Adıbelli öyle demiyor ama reyiz.

valla manu için bile 1/10 seviyesi ışığı veriyorsa gelmesin pls.

bizim ilk onbir oyuncularımızın çoğu zaten manu seviyesinde şuan. neden 1/10'unu alıyoruz?
Hocam unitedda iyi görünen 5 6 oyuncu var zaten ama bence sorun oyuncu kalitesinden çok sisteme uyum. Tabi farklı düşünmek de mümkün. Ben kendi düşüncemi belirttim.

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fred şu an zannedildiğinden kadar verimli bir döneminde değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt