Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.978
- 17.332
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendimden utandım diyebilirizGece voleybol maçindan sonra naptin
GS instagram hesabi paylasi özeti oradan bakabilirsinVideosu var mi
Dinlenmek bahanesi değil abi. Heleki bu sene hiç değil. Dünya kupası arası oldu,deprem arası oldu,milli takım arası oldu ayrıca Avrupa’mız yoktu. 30 yaşındaki Oliveira bu kadar boş fikstürde yorulmasın bi zahmetOliveira ve Mertens'in goze batmasinin en buyuk sebebi Midtsjo ve Mata'nin onlara sezon genelinde dinlenme sansi vermemeleriydi.
Atlanta havaalanı varken niye Toronto yazılsın ki?
dün Halili açıkladılar bu şekilde bitti gitti , Toronto Hawaii falan hikaye bunlarAtlanta havaalanı varken niye Toronto yazılsın ki?
Açık hedef göstermemek içindir belki. Toronto diyince İnsigne Bernardeschi falan düşündü millet sanıyorum Atlantada düşünülecek tek oyuncu Thiagoydu.Atlanta havaalanı varken niye Toronto yazılsın ki?
3 tane Afrika kökenli stoperleri var saiss-amartey-colley. Daha onlar Afrika kupasına gidecekler. Tayyip-Necip oynar artık stoperdet-markttan bjk kadrosuna baktım, kör oldum resmen. gedson ve aboubakar'ı çıkar bildiğin ilk 10'a oynarlar anca.
Paris yazar Milano yazar Lizbon yazar vs. spesifik yerler yazılmışdün Halili açıkladılar bu şekilde bitti gitti , Toronto Hawaii falan hikaye bunlar
Yerli kuralıyla başları derte girecek.Ayrıca bunu net görüceksiniz eziklerin kadro yapılanması baştan aşağı yanlış defans hantal orta sahaları hantal forvet hantal hızlı kanatları olan takım ırzına geçer bunların
Diego gibi adamı bile yedi bunlar geçiniz o yüzden tadic falan hikayevalbuenada gol ve asist olarak iyiydi ama pek bişey olmadı.tadic iyi transfer ama yetmez