Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinlenmek bahanesi değil abi. Heleki bu sene hiç değil. Dünya kupası arası oldu,deprem arası oldu,milli takım arası oldu ayrıca Avrupa’mız yoktu. 30 yaşındaki Oliveira bu kadar boş fikstürde yorulmasın bi zahmet
Yorgunluk sebebiyle degil, formsuz oldugu zamanlar biraz dinlendirilse goze daha az batardi demek istemistim.

Zımba gibi iki orta saha almamız lazim.Başka hiç transfer yapzmasınlar bu iki adamı alsınlar.
Aksi taktirde ayagımıza kurşun sıkmış oluruz..

Bunun dışında rashicayi falan beklemek ve almak çok anlamsız.
Rashicadan çok daha faydalı oynayacak adamlar bulunabilir diye düşünuyorum.ustelik bize keremle rekabet edecek sol kanat lazım.keremde her an devreleri yakabilir.performansinda ciddi düşüşler olabilir

Bu Felix işi çok karışık..iddaa ediyorum Erden Timurun aklınin bir köşesinde bu fırsat var.en kötu kiralığı uygun fakat opsiyonsuz çekebilir..

Şuan canlı olarak yayınlanan kamp çalışmalarında Sergio'yu göremiyorum, sanırım bireysel çalışmalara devam ediyor; hala takıma dönememesi üzücü.

Okan hoca’nın icardi konusunda ailevi sebepler demesi güzel bir iletişim.

Erden başkan al gel şu spartalıyı Mertensle olmaz bu sene.

yarın katılacakmış galiba
Öyleyse güzel haber, teşekkür ederim bilgi için :hat: Kamp bölümünün bir çoğunu kaçırması biraz tatsız oldu; İstanbul'a dönüşün akabinde bir hafta gibi bir süre kalıyor ön eleme maçına hazırlanmak için, umarım hazır duruma gelebilir.

bu sıcaklarda yangın tayfa alev alev yanmalı

Öyleyse güzel haber, teşekkür ederim bilgi için :hat: Kamp bölümünün bir çoğunu kaçırması biraz tatsız oldu; İstanbul'a dönüşün akabinde bir hafta gibi bir süre kalıyor ön eleme maçına hazırlanmak için, umarım hazır duruma gelebilir.

Okan hoca dün 2 güne katılır demişti ona istinaden söyledim bende

Okan hoca dün 2 güne katılır demişti ona istinaden söyledim bende
Orta saha için Kerem ismi geçiyor idi, o halde umarım bir iki güç içerisinde tamamlayabiliriz; en azından hazır bir orta saha şuan çok elzem çünkü Fredrik-Berkan dışında sıkıntımız var ciddi bir.

Şu her genç oyuncuya büyük topçu olacak yaklaşımı saçma. Arda Güler gibi süpersonik bir yetenek bile 20 ye gitti 17.5 çıkış maddesi vardı daha aza da gidebilirdi. Efe belki de büyük yıldız olacak ama sanmam. Gitsin Roma altyapisinda gelişsin. 5 milyonda iyi para kötü değil. Türkiye'den istersen Messi yeteneginde ol verilecek para Max 30 milyon Euro felan
Bence yanılıyorsun renkdaş, Arda toplamda 53 e gitti. Fener'in hatası yüzünden eline 30 geçti akıllı olsalar 50 yi alabilirlerdi.

Bizim bir gsli arkadaş var. Sanırsın en büyük fenerli geçen sene valencia İcardiden iyi oyuncu diyordu son 10 haftaya kadar. Fb iyi giderken şampiyonluk iddiasına girip forma kazandım. Hazır fb bu kadar transfer yapmışken tam kıvamına gelmiştir. Girip seneye formayı beleşe getireyim bari

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt