Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi dolayısı ile bir sürü çocuk Galatasaraylı oldu, geçen bebeği cocuk parkına götürdüm küçük çocuklar simgenin aşkın olayım şarkısını söylüyorlardı :D Beşiktaş için böyle bir durum yok şampiyon olsalar da.
Bu konuda haklısın çocukluk çağında olanlarda yok denecek kadar azdır o da aileden gelir.
Geçen bir akrabamızın çocuğu geldi 13 yaşında falan üzerinde fener forması var.
Benim aklımın almadığı nokta da bu, başarı yok. Kalite bakımımdan oyuncu yok.
Geçen halısahada 2 çocuk şutlaşıyor biri arda diyor diğeri valencia aklımı yitirdim :asd:

Resim

icardi haberınden sonra murhan sukur namazı kılıyor

2 rekat ama yanlıs anlasılmasın

Paylasildi mi bilmiyorum ama bu rakamlar doğru mu acaba yaw

15 senedir clye gidemiyor 10 senedir sampiyon olamiyor herifler hala nasıl bu kadar harcama yapabiliyorlar akil isi degil

Emre şaka mı yapıyorsun allasen ? Adam goç basıyor parayı alıyor işte. Ne doğru düzgün denetleyen var ne de bişey

Icardi kap gönder canım ciğerim @galatasaraysk

Bu Ali cabbar şarkısını transfer editlerinde duydum , ilk defa dinledim de ne gerek var böyle durduk yere adamın aaaagxina eden şarkılara manası ne zar zor unuttuk zaten ne bu şimdi bu yaştan sonra

Su 5 kazmanin toplam maliyeti 130m euro = 4.000.000.000 TL. Yazik günah.
Sponsor yetmez bunu karşılamaya.Bu sene iyi satış yaptılar.Onla fazla para cıkmıyor ceplerinden.Ancak seneye satış yapabilecek pek oyuncusu kalmayacak.Kişisel servetinin 5te1 ini verecek kadar manyak değildir.Cl geliri+oyuncu satışına güvenerek yapılan harcama olacak bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt