Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.016
- 39.809
- 2.953
Hayir, no noTuzak kokuyor bu yorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir, no noTuzak kokuyor bu yorum
Fiziken bitik mi bilmiyorum da adamın maaşı en az 5 tir zaten kaça kiralıcan ki abi adamı zaten.İyi anlaşma mi?Sen araplarin ettigi bayrami ve maximinin gotunu,gobegini, kalcasını gördün mu? Neyse
Daha iyisi yem
Tuzak icin ugrasiliyor
Bağlayamazrı geçen sene daha kolay olan patatesi bağlayamadı erden Timur’u severim canımız ciğerimiz ama geçen sezon orta saha transferinde erden Timur’da hata yaptı günlerce tielemans peşinden koştu en son paradesle uğraştı en son gün vecino alıyorlardı taraftar karışınca ndolbele döndü belki vecinodan katkı alacaktık ama olmadığı iyi oldu ndomneleyi gönderdik mesela vecino gelse bons ile gelecek yi göndermezdik onu geriye işin özü bu yönetim nasıl bu sene sınıfta kaldıysa geçen senede orta saha işinde sınıfta kaldılarErdenT olsa hojbjergi bi şekil bağlardı
5 mi?Fiziken bitik mi bilmiyorum da adamın maaşı en az 5 tir zaten kaça kiralıcan ki abi adamı zaten.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8 milyon € kiralama korkunç değil mi gerçekten?Bi domuzcuk için 8 milyon kiralama mı![]()
Zaten açık bir şekilde belirttim ya rengim okuduktan sonra tribüne doğru bir bakış at anlayacaksınNe diyorsun ya açık konuş??

7. Satırda nefessiz kalıp öldüm kalanını mezarimda okuyunuz lutfenBağlayamazrı geçen sene daha kolay olan patatesi bağlayamadı erden Timur’u severim canımız ciğerimiz ama geçen sezon orta saha transferinde erden Timur’da hata yaptı günlerce tielemans peşinden koştu en son paralelde uğraştı en son gün vecino alıyorlardı taraftar karışınca ndolbele döndü belki vecinodan katkı alacaktık ama olmadığı iyi oldu ndomneleyi gönderdik mesela vecino gelse bons ile gelecek yi göndermezdik onu geriye işin özü bu yönetim nasıl bu sene sınıfta kaldıysa geçen senede orta saha işinde sınıfta kaldılar
Onda hemfikiriz.Ben bonservisli oyuncu alamazdık ondan bahsettim 'Fred'e dair'.Uzun zamandır Melo'suzluk alarm veriyor ve özellikle Avrupa'da bariz belli oluyor.2-8-10 olmazsa olmaz.Zaniolo'yu da özellikle ekledim. O devrede bile orta sahaya adam alınabilirdi. Sergio sırıtıyordu zaten
İşin özü eğriye eğri doğruya doğru demek lazım orta saha konusunda basiretsiz bir kulübüz yıllardır bi oturtamadık tam anlamıyla7. Satırda nefessiz kalıp öldüm kalanını mezarimda okuyunuz lutfen
Geçen sene paran yoktu rtaş bunlar 30 milyon bütceyle kimseyi alamıyorken geçen sene paranın olmadıgı bir durumda ne yaparlardı ufak bir düşun derim.Bağlayamazrı geçen sene daha kolay olan patatesi bağlayamadı erden Timur’u severim canımız ciğerimiz ama geçen sezon orta saha transferinde erden Timur’da hata yaptı günlerce tielemans peşinden koştu en son paradesle uğraştı en son gün vecino alıyorlardı taraftar karışınca ndolbele döndü belki vecinodan katkı alacaktık ama olmadığı iyi oldu ndomneleyi gönderdik mesela vecino gelse bons ile gelecek yi göndermezdik onu geriye işin özü bu yönetim nasıl bu sene sınıfta kaldıysa geçen senede orta saha işinde sınıfta kaldılar
Evet ondan dedim 10 yapıyorTamam yillik da 1 falan desen 10 civari iste
Onu diyorum işte adam saçma sapan maaş aldığı için zaten normal bu kiralama bedeli5 mi?
Minimum 15 milyondur
Sen bu fenerden korkar misin arkadasFb takımdaki tüm ihtiyaçlarını tamamladı biz hala 10 yıldır eksik yaşadığımız bölgeye topçu alamadık.
Zaha tete falan imza paralarına güzel meblağlar verildi yanılmıyorsam guendouzi 11-12 gitti meselaGeçen sene paran yoktu rtaş bunlar 30 milyon bütceyle kimseyi alamıyorken geçen sene paranın olmadıgı bir durumda ne yaparlardı ufak bir düşun derim.
Bosuna yerli oyuncu meraki var bana göre
Elimizdeki yerlileri degerlendirelim yeterli
22-23 sezonu öncesi de yerli oyuncu eksikligi var diyenler vardi,o sezon apo emin kaan kazimcan tasdemir kerem berkan baris ve yunus’u kullandik yeterince süre verdik bu oyunculara
Gectigimiz sezon yine yerli oyuncu sorunu yasamadik apo kaan kerem baris berkan demirbay
Iki sezon bazi maclara 5 yerli ile ciktik
Oyunculari küstürmedigimiz sürece bu konu da sorun yasayacagimizi düsünmüyor cünkü genel olarak kaliteli bir kadromuz var,oyuncular biraz olsun ayak uydurduklari zaman bi sorun olmuyor
Eger kerem baris veya kaan dan biri yollanirsa ozaman isler degisir ben suan mevcut kadromuz icin konusuyorum bunu da belirteyim
Yönetime ne zaman sövebilecegiz