Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha iyisi yem

Tuzak icin ugrasiliyor
dursun%C3%B6zbek-galatasaray.gif

ErdenT olsa hojbjergi bi şekil bağlardı
Bağlayamazrı geçen sene daha kolay olan patatesi bağlayamadı erden Timur’u severim canımız ciğerimiz ama geçen sezon orta saha transferinde erden Timur’da hata yaptı günlerce tielemans peşinden koştu en son paradesle uğraştı en son gün vecino alıyorlardı taraftar karışınca ndolbele döndü belki vecinodan katkı alacaktık ama olmadığı iyi oldu ndomneleyi gönderdik mesela vecino gelse bons ile gelecek yi göndermezdik onu geriye işin özü bu yönetim nasıl bu sene sınıfta kaldıysa geçen senede orta saha işinde sınıfta kaldılar

Bağlayamazrı geçen sene daha kolay olan patatesi bağlayamadı erden Timur’u severim canımız ciğerimiz ama geçen sezon orta saha transferinde erden Timur’da hata yaptı günlerce tielemans peşinden koştu en son paralelde uğraştı en son gün vecino alıyorlardı taraftar karışınca ndolbele döndü belki vecinodan katkı alacaktık ama olmadığı iyi oldu ndomneleyi gönderdik mesela vecino gelse bons ile gelecek yi göndermezdik onu geriye işin özü bu yönetim nasıl bu sene sınıfta kaldıysa geçen senede orta saha işinde sınıfta kaldılar
7. Satırda nefessiz kalıp öldüm kalanını mezarimda okuyunuz lutfen

Zaniolo'yu da özellikle ekledim. O devrede bile orta sahaya adam alınabilirdi. Sergio sırıtıyordu zaten
Onda hemfikiriz.Ben bonservisli oyuncu alamazdık ondan bahsettim 'Fred'e dair'.Uzun zamandır Melo'suzluk alarm veriyor ve özellikle Avrupa'da bariz belli oluyor.2-8-10 olmazsa olmaz.

Bağlayamazrı geçen sene daha kolay olan patatesi bağlayamadı erden Timur’u severim canımız ciğerimiz ama geçen sezon orta saha transferinde erden Timur’da hata yaptı günlerce tielemans peşinden koştu en son paradesle uğraştı en son gün vecino alıyorlardı taraftar karışınca ndolbele döndü belki vecinodan katkı alacaktık ama olmadığı iyi oldu ndomneleyi gönderdik mesela vecino gelse bons ile gelecek yi göndermezdik onu geriye işin özü bu yönetim nasıl bu sene sınıfta kaldıysa geçen senede orta saha işinde sınıfta kaldılar
Geçen sene paran yoktu rtaş bunlar 30 milyon bütceyle kimseyi alamıyorken geçen sene paranın olmadıgı bir durumda ne yaparlardı ufak bir düşun derim.

Geçen sene paran yoktu rtaş bunlar 30 milyon bütceyle kimseyi alamıyorken geçen sene paranın olmadıgı bir durumda ne yaparlardı ufak bir düşun derim.
Zaha tete falan imza paralarına güzel meblağlar verildi yanılmıyorsam guendouzi 11-12 gitti mesela

Bosuna yerli oyuncu meraki var bana göre

Elimizdeki yerlileri degerlendirelim yeterli

22-23 sezonu öncesi de yerli oyuncu eksikligi var diyenler vardi,o sezon apo emin kaan kazimcan tasdemir kerem berkan baris ve yunus’u kullandik yeterince süre verdik bu oyunculara

Gectigimiz sezon yine yerli oyuncu sorunu yasamadik apo kaan kerem baris berkan demirbay

Iki sezon bazi maclara 5 yerli ile ciktik

Oyunculari küstürmedigimiz sürece bu konu da sorun yasayacagimizi düsünmüyor cünkü genel olarak kaliteli bir kadromuz var,oyuncular biraz olsun ayak uydurduklari zaman bi sorun olmuyor

Eger kerem baris veya kaan dan biri yollanirsa ozaman isler degisir ben suan mevcut kadromuz icin konusuyorum bunu da belirteyim

bjk'de büyük bir yerli oyuncu problemi var. o yüzden onu kıyasa bile sokmuyorum.

gs ve fb'de sezonda süre bulacak oyuncular aşağıdaki gibidir. geri kalan yerli topçular her iki takım için de sadece sayı anlamını taşımaktadır:

barış
kerem
apokerim
kaan
demirbay
yunus
berkan

ferdi
ick
ismail yüksek
müldür
çağlar
cenk tosun
levent mercan

fb şimdi üzerine bir de oğuz'u aldı, potansiyel oyuncu.
bizde metehan bu senenin kazanımı olabilir belki. emin var daha ama o yüksek ihtimalle satılacak.

ben yukarıdaki durumda quality'e bakınca gs yerli rotasyonunun bariz daha önde olduğunu düşünüyorum.

dolayısıyla yerli topçu alacağız diye, yurt içindeki çakal menajer ve yöneticilere kendimizi öptürmenin manasız olduğunu düşünüyorum. gerek yok.

haa bizde barış-kerem ile ilgili, fb'de ick-ferdi ile ilgili transfer dedikoduları çıkıyor zaman zaman.

insan pazarı sezonu kapansın, elde kalan yerli oyunculara göre tekrardan değerlendiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt