Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca bir noktadan sonra üçlü denerim diyorsa evet, ama sanki biz çoğunlukla(eğer olursa tabi) Wendel-Lucas göreceğiz gibi. Önlerinde de Dries yahut Michy-Mauro 4-4-2. Lige fazlasıyla dominasyon kurar ama işte Avrupa için Okan hoca nasıl kurgu yapacak merak ediyorum.
Ligdede sorun yaşar derbilerde özellikle.

Jelert Defteri Kapandi
Doue Defteri Kapandi
Wendel Defteri Kapandi

Yeter ya biktik haberler hep boylemi gelecek foruma girmeye korkuyorum

Paredesle KDB beraber isteniyordu geçen sene.

O kadar mevzu oldu, burun kıvrıldı ama Paredes gelse çok iyi olacaktı adam 50 maç oynadı üstüne Uefa’da yarı final yaptılar vs

Gittiği bedel de 4 m euro yani bedavaydı.
Paredes gelse idi sadece 2 numara takviyesi ile kadro tamam diyebilirdik ya. Çok güç katardı oyunumuza, Roma'da çok iyi oynadı izlediğim maçlarda. Gerçekten üzdü gelmemesi. İşte lig ve ülke çekim olarak çok önemli, Serie A ve İtalya bizim önümüzde :crushed:

1000087926.webp

Jelert’i kovalamaya devam etmek lazım, fırsat çıkarsa Köhn satılıp üstüne biraz daha koyulup alınabilir. Sağa Doue sola Jelert benim kafama yatıyor dün söyledikten sonra da kendi fikriymiş gibi sahiplenenler olmuş yine şaşırmadık emek hırsızlarına.

Wendel demirbayın 1 tık tempolusu gibi umarım taklaya gelmeyiz. O maliyetlere değecek bir adam olduğunu düşünmüyorum

Fredle farklılar da bonservis rekorunu kırdıracak bir herif diyemem ama oynadığı oyun bayağı beğenilir. Defansta naparız bilmiyorum, Kaanla devam muht
Hoca Wendel'i acaba ligde kapanana takımları açmanın yanında zor ve CL maçlarında da Mertens yerine mi düşünüyor acaba? CL maçlarında kafasında Torreira- Kaan(Berkan)- Wendel gibi bir şey mi acaba var kafasında? Ben Kaan'ı geçen sene orta sahada oynadığında beğendim Kaan'ın Amrabat'ta olan dinamizm yok belki ama pas ve oyun kurma vb. gibi meziyetlerde de önde sanki acaba hoca o yüzden mi vaz geçti Amrabat'tan?

Doue-Jelert arasinda tercihim Doue’di. Kohn giderse sol beke Jelert dusunulebilir diyecegim de 8m+2m bonus teklifimizi kabul etmediler. Muhtemelen bonservis beklentileri Kristiansen satisinda oldugu gibi 10 milyonun uzerinde. Bu paralari vermek dogru degil.

Wendel’e de umarim 15m euro vermeyiz. Iyi topcu ama beklentilerin altinda kalirsa kalk bakalim o zararin altindan. Oyle PL’deki takimlar gibi yuksek gelirlerimiz de yok. Bir de ustune 3m euro civari bir maas alacak. Bu paralari sana maca kazandiracak ofansif bir oyuncuya verirsen anlarim ama bir orta saha oyuncusuna verilmemeli.

Bazilari bosver maliyet isini iyi takim izleyelim diyecek ama finansal sorunlarimiz oldugunuda orta sahada Jem Paul Karacan-Jose Rodriguez doneminin benzerini gormek istemiyorum.

Torrea yanına daha defansif bir orta saha almak lazimdi. Wendel olursa yine torrea aşırı yorulacak. Torrea-wendel-mertens orta sahası zorluk seviyesi yüksek maçlarda olmaz. Kerem-kaaan-berkandan biri mertens yerine oynayabilir duruma göre ama geçen sene Okan hoca pek tercih etmedi bu formatı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde o formati oynatacak hoca buluruz

Ortasaha ve sagbeke Ronaldinho çeken cengo 🥰maviş maviş gözlerini yiyem

Ilıç olmasa bende bi tırsardım ama Wendel işi ibre tamamen bizde onların ağzı kokuyor limitlerden dolayı bonservis veremezler Ilıç geldiği anda Gedson ihtimali tamamen rafa kalktı. Şampiyonlar ligi ihtimalini düşünürsek oyuncu direk bizi seçerdi orada oynamayı özlemiştir.

Kendi tahminim onlar Gedson'la bu sezon oynayacaklar.
Valla bu limit isleri bi bize var heralde ben anlamadim.Oyuncu bizi tercih edebilir ama basimizdaki isbilmezler oyuncuyu jk tarafina itebilir.oğuz ustune bide wendel kaptirilarsa cikacak yangini dusunemiyorum.wendel iyi bi herif gibi duruyor artik uygunlugunu felan gectim kendimce alalim gecelim yoksa hepimiz sinir hastasi olacaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt