Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.167
- 48.999
- 2.968
Yangın bitiyor, 2 gün daha kalsınprofiline fotonu begenmedim hasanfield, eski pp ozlenmekte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yangın bitiyor, 2 gün daha kalsınprofiline fotonu begenmedim hasanfield, eski pp ozlenmekte
Ligdede sorun yaşar derbilerde özellikle.Okan hoca bir noktadan sonra üçlü denerim diyorsa evet, ama sanki biz çoğunlukla(eğer olursa tabi) Wendel-Lucas göreceğiz gibi. Önlerinde de Dries yahut Michy-Mauro 4-4-2. Lige fazlasıyla dominasyon kurar ama işte Avrupa için Okan hoca nasıl kurgu yapacak merak ediyorum.
Mobile de var mı bir şeylerspam twit görmek istemeyenler için tek tıkla bloklama eklentisi
baya temizliyor twitterı tavsiye ederim
![]()
1-click blocker for Twitter - Chrome Web Mağazası
Block users on Twitter in one click instead of 3. Block from any page where users are listed (/retweets, /followers, etc)!chromewebstore.google.com
Hocanın wendeli istemesinin nedeni ilkayi alacak olmamız benceWendel’e sadece İlkay ile birlikte okeyim
Paredes gelse idi sadece 2 numara takviyesi ile kadro tamam diyebilirdik ya. Çok güç katardı oyunumuza, Roma'da çok iyi oynadı izlediğim maçlarda. Gerçekten üzdü gelmemesi. İşte lig ve ülke çekim olarak çok önemli, Serie A ve İtalya bizim önümüzdeParedesle KDB beraber isteniyordu geçen sene.
O kadar mevzu oldu, burun kıvrıldı ama Paredes gelse çok iyi olacaktı adam 50 maç oynadı üstüne Uefa’da yarı final yaptılar vs
Gittiği bedel de 4 m euro yani bedavaydı.

bilmiyorum reis keşke olsa ama. ben pcye geçip 300 400 hesap engelleyip mobilden devam ediyorum :dMobile de var mı bir şeyler
wendel ile doue gelmezse sana saplıcaklarmış. bence ibram a yardımcı ol transferdeBen bilmem wendel gelsede defansif orta saha şart Kaan iyi bir yedek olur oraya
Üstad anladığım kadarıyla bu transfer olursa şayet, senin de pek içine sinmiyor gibi.Fredle farklılar da bonservis rekorunu kırdıracak bir herif diyemem ama oynadığı oyun bayağı beğenilir. Defansta naparız bilmiyorum, Kaanla devam muht
Orada elenseler bu seferKonferans ligine kalıyorlar oraya düşmesinler kaza bela alma ihtimalleri olur çok dandik bir lig geçen sene fenerin elendiği Olimpiakos şampiyon oldu.playofflarda elenseler net komik olur
Hoca Wendel'i acaba ligde kapanana takımları açmanın yanında zor ve CL maçlarında da Mertens yerine mi düşünüyor acaba? CL maçlarında kafasında Torreira- Kaan(Berkan)- Wendel gibi bir şey mi acaba var kafasında? Ben Kaan'ı geçen sene orta sahada oynadığında beğendim Kaan'ın Amrabat'ta olan dinamizm yok belki ama pas ve oyun kurma vb. gibi meziyetlerde de önde sanki acaba hoca o yüzden mi vaz geçti Amrabat'tan?Fredle farklılar da bonservis rekorunu kırdıracak bir herif diyemem ama oynadığı oyun bayağı beğenilir. Defansta naparız bilmiyorum, Kaanla devam muht
Bizde o formati oynatacak hoca buluruzTorrea yanına daha defansif bir orta saha almak lazimdi. Wendel olursa yine torrea aşırı yorulacak. Torrea-wendel-mertens orta sahası zorluk seviyesi yüksek maçlarda olmaz. Kerem-kaaan-berkandan biri mertens yerine oynayabilir duruma göre ama geçen sene Okan hoca pek tercih etmedi bu formatı.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bu limit isleri bi bize var heralde ben anlamadim.Oyuncu bizi tercih edebilir ama basimizdaki isbilmezler oyuncuyu jk tarafina itebilir.oğuz ustune bide wendel kaptirilarsa cikacak yangini dusunemiyorum.wendel iyi bi herif gibi duruyor artik uygunlugunu felan gectim kendimce alalim gecelim yoksa hepimiz sinir hastasi olacaz.Ilıç olmasa bende bi tırsardım ama Wendel işi ibre tamamen bizde onların ağzı kokuyor limitlerden dolayı bonservis veremezler Ilıç geldiği anda Gedson ihtimali tamamen rafa kalktı. Şampiyonlar ligi ihtimalini düşünürsek oyuncu direk bizi seçerdi orada oynamayı özlemiştir.
Kendi tahminim onlar Gedson'la bu sezon oynayacaklar.