Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Doue - Sanchez - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Mctominay
Ziyech - İlkay/Mertens - Barış
Icardi​

Di Marzio'ya gore 18 istiyormus Monaco ama bana pek dogru gelmedi, gecen gunlerde baska biri de 30 istiyorlar diyordu. Bu rakam daha gercekci duruyor.

Wendel-20 bonservis-4m maaş-3 yıl sözleşme

Rabiot-10m imza parası-5m maaş-2 yıl sözleşme

Mxctominay-20 bonservis-4m maaş-3+1 yıl sözleşme

Hojberg-15 bonservis-4m maaş-3 yıl sözleşme

Hangisi
Önce bi Doue yi bi alsınlar

bunları alırken burdan 5-10 tane üyemiz kriz geçirir galiba, kabız ederler taraftarın yarısını

Manchester United, yeni bir orta saha oyuncusuna yer açmak için Casemiro ve Scott McTominay'in ayrılıkları üzerinde çalışıyor.

Manchester United, PSG forması giyen Manuel Ugarte’yi kadrosuna katmak istiyor. Kulüpler görüşüyor.(via @FabrizioRomano)

Yasin Özcan > fener gibi gözüküyor durumunu sormaya başlamışlar.

muhtemelen bizim elimizi zayıflatan en önemli etken 15-20 verelim desek bile 5 yıl taksitle ödemeye çalışıyoruz..

Sınır kalkmayacak, evet 6 verilmeliydi demeye devam edeceğim. Yerli oyuncuların katkısının farkında değilsiniz, hepsi varını yoğunu koyuyor, yabancılar genel olarak öyle değil iş gibi bakıyorlar.

Kalkarsa eğer büyük para yerli bir futbolcu için. O paralara rahatlıkla kanat bulabilirsin Avrupa‘da bence. Boey örneği yanlış bence bu arada bek bulmak kanat bulmaktan çok daha zor. Piyasa kanat kayniyor he Baris için konuşulan rakamları da çok fazla abartılı buluyorum Avrupa Sampiyonasi momentumundan yürüyor o söylentiler. Bugün ligimizde Fransa’dan herhangi bir kanat oyuncusunu getir Oguz‘un verdiği katkıyı rahatlıkla verir o kadar eminim ama kanitlayamam. Kadromuzda 8 tane kanat oyuncusu bulunuyor su an eğer ki sınır kalkarsa Oguz’a o paraları vermenin hiç bir anlamı olmazdı. O ifbli başkanlarının mevzusuna girmiyorum bile bu soruyu da kaç sefer sordum kimse cevaplayamadi. Herif yedi takla atıp yine bize vermezdi oyuncuyu.

Manchester United, yeni bir orta saha oyuncusuna yer açmak için Casemiro ve Scott McTominay'in ayrılıkları üzerinde çalışıyor.

Manchester United, PSG forması giyen Manuel Ugarte’yi kadrosuna katmak istiyor. Kulüpler görüşüyor.(via @FabrizioRomano)
Manu bu adamı 20-25 bandında salacak işin sonunda kasıtlı yüksek çekiyorlar zaman var belki daha pahalı verirz diye

Haluk Yürekli: "Biz haberleri öğrenmek isteyeceğiz, kulüpler saklayacaklar. Bu işin doğası bu ama Galatasaray'da bu haberleri öğrenmek şu anda çok kolay.

Bu durumun nedenini Okan hoca da İbrahim Hatipoğlu da Dursun Özbek de biliyor. Çünkü içeride... Neyse burada bırakayım."

Haluk Yürekli: "Biz haberleri öğrenmek isteyeceğiz, kulüpler saklayacaklar. Bu işin doğası bu ama Galatasaray'da bu haberleri öğrenmek şu anda çok kolay.

Bu durumun nedenini Okan hoca da İbrahim Hatipoğlu da Dursun Özbek de biliyor. Çünkü içeride... Neyse burada bırakayım."
Utkucan işte yav kovun şu adamı ne diye besliyoruz durmadan

Bu herifin sürekli karnından konuşmasına aşırı ayar olmaya başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt