Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.256
- 16.247
- 1.578
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can Burhancan..Sarigul patlıcanı istiyor o
Baktım ve yanlışın var
O mantıkla yabancıları yasaklayalim kulüpler ekonomik olarak rahatlasın?
Yil 2024 olmus, biz hazirlik maclarinda hala Berk Balaban, Dubois, Taylan ve Halil gibi oyunculara forma veriyoruzFenerin rotasyonu geçen sene bizden daha iyiydi biz iyi kadro sayesinde şampiyon olmadık.
Tutanımız sayesinde şampiyon olduk sağ bekin yok, bek alternatifin yok, orta sahada Oliveira, Ndombele denen 2 saçma oyuncu var, yedek forvet desen Icardi olmadığı an koysan zar zor gol atıyorlar.
Muslera, Barış, Mertens şampiyon yaptılar bu 3'lüden 1'i performansı düşük olsa 102 puanı geçtim 80'de filan kalırdık.
2012/13 sezonunda rahat şampiyon oldun ama 13/14'de rakibinden fark yiyerek şampiyonluklarını izledin zirvedeki takım her zaman dahada güçlenmesi gerekir diğerlerine bakmaması gerekir.
Onu beşiktaş sağ kanada istiyor.Abi 14-15 yabanci da asensio 10 numara icin uygun mudur @Alper Altun
Ben senin söylediklerinden alakasız olarak sadece durumu özetlemeye çalıştım. Ayrıca karşı tarafın oyuncu üzerine oyuncu bindirme transferleri de bence o kadar mantıklı değil ve bu da derslerine iyi çalıştıkların değil çalışmadıklarını gösteriyor. Örneğin Oğuz aydın'ı İrfan ve cengiz'in arkasına o kadar büyük bütçe ile almaları saçma. Bats yerine cenk'i almaları ne kadar mantıklı? Maximin Arabistan'dan buraya geldiğinde ne yapar bilmiyoruz.Ekimize göre 10 gün önce ilk resmi maclarina cikacak olmalari transfer konusunda oldukca meziyetsiz bir yönetime sahip oldugumuz gercegini degistirmiyor. Üstelikrakibin dersine iyi calistigini, bizimkilerin hic bir sey yapmadigini veya yapmaya calissa bile beceremedigini ortaya koyuyor. 2 hafta sonra Süper Kupa ile sezonu aciyoruz. Bonservisi gecen sene alinan Ziyech ve rakibin o maliyete sözlesme uzatmak istemedigi forvet disinda resmi olarak hic bir gelisme yok. Batshuayi daha önce Türkiye'de oynamasaydi o transferi de görmeyecektik yüksek ihtimalle. Hoca bile ilk kez bu kadar sinirlendi, 2 seneyi milimetrelik farkla kazanmamiza ragmen bir arpa boyu yol ilerleyemedik bu yönetimle.
Asensio hem kafasında motivasyon olarak bitik hem senelik 9 milyon euro net maaş ile Paris turu yapıyor şuan.Abi 14-15 yabanci da asensio 10 numara icin uygun mudur @Alper Altun
Maaşı psg karşılar yarı yarıya ya,motive ederiz biz onu da sakatlık yasiyo.asil sorun bu benceAsensio hem kafasında motivasyon olarak bitik hem senelik 9 milyon euro net maaş ile Paris turu yapıyor şuan.
Yeterince özetlemişimdir umarım![]()
Zor onlar için,truva o olur isteOnu beşiktaş sağ kanada istiyor.