Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
88 puanlı şampiyonluktaki futbol > 102 puanlı şampiyonluktaki futbol

Baktım ve yanlışın var

O mantıkla yabancıları yasaklayalim kulüpler ekonomik olarak rahatlasın?

denge olmalı

yasaklayalım demiyorum ama daha önce de söylediğim gibi 14 yabancı türkiye şartlarında çok ve gereksiz

bırak 13 ve 14ü daha 10. yabancısından verim alan takım yok gibi bir şey

Fenerin rotasyonu geçen sene bizden daha iyiydi biz iyi kadro sayesinde şampiyon olmadık.

Tutanımız sayesinde şampiyon olduk sağ bekin yok, bek alternatifin yok, orta sahada Oliveira, Ndombele denen 2 saçma oyuncu var, yedek forvet desen Icardi olmadığı an koysan zar zor gol atıyorlar.

Muslera, Barış, Mertens şampiyon yaptılar bu 3'lüden 1'i performansı düşük olsa 102 puanı geçtim 80'de filan kalırdık.

2012/13 sezonunda rahat şampiyon oldun ama 13/14'de rakibinden fark yiyerek şampiyonluklarını izledin zirvedeki takım her zaman dahada güçlenmesi gerekir diğerlerine bakmaması gerekir.
Yil 2024 olmus, biz hazirlik maclarinda hala Berk Balaban, Dubois, Taylan ve Halil gibi oyunculara forma veriyoruz

Herkes yabanci siniri 14e göre transfer isteklerini sunuyor da, hani kesinlesmis birsey varmi?

Ekimize göre 10 gün önce ilk resmi maclarina cikacak olmalari transfer konusunda oldukca meziyetsiz bir yönetime sahip oldugumuz gercegini degistirmiyor. Üstelikrakibin dersine iyi calistigini, bizimkilerin hic bir sey yapmadigini veya yapmaya calissa bile beceremedigini ortaya koyuyor. 2 hafta sonra Süper Kupa ile sezonu aciyoruz. Bonservisi gecen sene alinan Ziyech ve rakibin o maliyete sözlesme uzatmak istemedigi forvet disinda resmi olarak hic bir gelisme yok. Batshuayi daha önce Türkiye'de oynamasaydi o transferi de görmeyecektik yüksek ihtimalle. Hoca bile ilk kez bu kadar sinirlendi, 2 seneyi milimetrelik farkla kazanmamiza ragmen bir arpa boyu yol ilerleyemedik bu yönetimle.
Ben senin söylediklerinden alakasız olarak sadece durumu özetlemeye çalıştım. Ayrıca karşı tarafın oyuncu üzerine oyuncu bindirme transferleri de bence o kadar mantıklı değil ve bu da derslerine iyi çalıştıkların değil çalışmadıklarını gösteriyor. Örneğin Oğuz aydın'ı İrfan ve cengiz'in arkasına o kadar büyük bütçe ile almaları saçma. Bats yerine cenk'i almaları ne kadar mantıklı? Maximin Arabistan'dan buraya geldiğinde ne yapar bilmiyoruz.

Gelelim bizim yönetime... Ben yönetim başarılı başarısızdır demiyorum ama milimetrik fark olduğuna da inanmıyorum. İlk sene gayet bir puan farkı vardı geçen sene de fener'in kullanmasından dolayı son dakikaya kaldı işler. Normal şartlarda bizim kadro zaten çok iyi. Eksik bölgeler için gerekli takviyeler ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi ama sezonu açacağımız tarihe baktığımız zaman da şu anda öngörülen tarihler o kadar da kötü değil. Ben yönetime en çok bu konuların bu kadar dillendiriliyor olmasından kızgınım. Belki hep aynı şeyleri söylüyorum ama bu aylar transferlerin pahalı olduğu aylar. Rakamlarda gözle görülür bir fark oluşacaksa ben bugün transfer yapılmasındansa bir iki hafta sonra transfer yapılmasına razıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt