Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel’in gelmesini istemeyen biri olarak bir analiz videosunda geri koşullarını mutlakaa yaptığını görmüştüm. Şimdi analiz yapanı hatırlamıyorum ama pek çok örnek vermişti top kaybı da geriye koşu attığı ve tembel olmadığı yönünde.

Bonservis geri dönüşü, bonservis bedeli, oyuncu özellikleri bakımından ben de mesafeliyim ama Okan Hoca ısrarla istiyorsa vardır bir bildiği demek istiyorum artık...

geri koşu tek başına yeterli değil

berkan çok kez geri koşuyor ama top kazanma ikili mücadele konusunda çok başarısız

rakiple temas edecek ve ayakta kalıp topu kazanacak oyuncu lazım

bu wendel resmen elano 2024 .. bu adami alirsak orta sahada birtane daha cigersiz toreraya ihtiyac duyacagiz .. yok mertensin yerine oynar derseniz mertens kadar kosmayacagi icin yine eksik olacagiz, umarim 20+gibi fiyatlara alinmaz , icime hic sinmiyor ..

Wendel’in gelmesini istemeyen biri olarak bir analiz videosunda geri koşullarını mutlakaa yaptığını görmüştüm. Şimdi analiz yapanı hatırlamıyorum ama pek çok örnek vermişti top kaybı da geriye koşu attığı ve tembel olmadığı yönünde.

Bonservis geri dönüşü, bonservis bedeli, oyuncu özellikleri bakımından ben de mesafeliyim ama Okan Hoca ısrarla istiyorsa vardır bir bildiği demek istiyorum artık...
Evet bazı videolarda bu var ama sürekli değil, en başta orada Barriosla oynuyor, pure holding bir adam, tutuyor orayı, önüne iki ofansif Wendel ve Claudinho koyuyorlar ve en kritiği Zenit oyunun kontrolünün kendisinde olduğu bir oyun oynuyor ve iki senedir liglerinde kendilerinden güçlü bir takım yok.

Zaten şöyle bir durum var, Wendel bunu yapsa öndeki etkisi düşer o zaman da iyi yönlerine zarar verirsin, rol adaptasyonuna girersek oyuncudan verim almak daha çok vakit alır.

Okan’a bu konuda pek güvenmiyorum orta saha seçimleri şu ana kadar genel olarak hatalı çünkü, ha 60 maça çıkacaksan 40 maçta sorun oluşturmaz bu ama o 20 maçı da oynayacaksın her türlü.

Ula bu sportingten de ne topcular cikiyor ya
Altyapıları fena + Portekiz modeli en iyi oyuncu yetiştirme modeli. Hiçbir sınır yok ama zorunlu tesis ve koç harcama bütçeleri var. Zaten bir sürü baya iyi hoca da çıkıyor. Bir de Mendes menajer ağının ekmeğini yiyorlar. Yayın geliri açısından da hak eden hak ettiğini alınca ortaya bu manzara çıkıyor

Euro 2004 ev sahipliği için geçirdikleri yasalar ve yaptıkları yatırımların ekmeğini nasıl yediklerini inceleyip uygulamak durumundayız ama bizde sporu gerçekten çok seven az kişi var maalesef

Evet bazı videolarda bu var ama sürekli değil, en başta orada Barriosla oynuyor, pure holding bir adam, tutuyor orayı, önüne iki ofansif Wendel ve Claudinho koyuyorlar ve en kritiği Zenit oyunun kontrolünün kendisinde olduğu bir oyun oynuyor ve iki senedir liglerinde kendilerinden güçlü bir takım yok.

Zaten şöyle bir durum var, Wendel bunu yapsa öndeki etkisi düşer o zaman da iyi yönlerine zarar verirsin, rol adaptasyonuna girersek oyuncudan verim almak daha çok vakit alır.

Okan’a bu konuda pek güvenmiyorum orta saha seçimleri şu ana kadar genel olarak hatalı çünkü, ha 60 maça çıkacaksan 40 maçta sorun oluşturmaz bu ama o 20 maçı da oynayacaksın her türlü.
wendelı begenıyo nmu admınım

bu wendel resmen elano 2024 .. bu adami alirsak orta sahada birtane daha cigersiz toreraya ihtiyac duyacagiz .. yok mertensin yerine oynar derseniz mertens kadar kosmayacagi icin yine eksik olacagiz, umarim 20+gibi fiyatlara alinmaz , icime hic sinmiyor ..

Elanoyla ilgisi yok elano dedigin adam koşmuyordu , wendel sahanın her yerinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acaba zayif rakipleri kenara birakirsak, zorluk derecesi yuksek maclarda ucluye donebilir mi diye merak ediyorum? Yani aklima yatan; Kaan-Torreira-Wendel seklinde bir merkez hatti.
Tamam işte ben de bundan bahsediyorum ama ne kadar uygulanabilir bilemem çünkü esnek ve strateji değiştiren bir oyun oynamıyoruz iki senedir. Bunu sadece bir dönem Kaan - Torreira ile yaptık onda da Kaan’ın kondüsyonu 60-70 dk yetiyordu.

8e Wendel alırız sonra 10a koyarız, devre arası orta saha bakarıza dönerse yanlış yapmışız demektir çünkü 10 numara alacaksan bence 8 numaradan daha iyi seçenekler bulabilirsin.

Baslarim 8 numarasina efe oynasin 5 mac kotu oynar 6.macta parlar gider kazanan biz oluruz diyecem de nerde o vizyon nerde o yurrek

2 senede 15 tane cer cop aldirdilar bir berkan kadar toplasan cogu katki vermedi

Transfer dedigin boey gibi 1 milyona gelir kimse yuzune bakmaz sonra icinden bayernlik topcu cikar ama bu is scout isi

Aslinda Wendel‘e verilecek parayla Hojbjerg veya Rabiot‘u rahat alirsin

Ama böyle topculari ikna edebilecek bir yönetici yok bizde

Anca Rusya‘da oynayan bir herifi alabilirler ve isin sonunda 20 milyon civari gömecekler bu oyuncuya

Rennes‘in bebesi bile 1 aydir parmaginda oynatiyor bizim capsizlari

Tamam işte ben de bundan bahsediyorum ama ne kadar uygulanabilir bilemem çünkü esnek ve strateji değiştiren bir oyun oynamıyoruz iki senedir. Bunu sadece bir dönem Kaan - Torreira ile yaptık onda da Kaan’ın kondüsyonu 60-70 dk yetiyordu.

8e Wendel alırız sonra 10a koyarız, devre arası orta saha bakarıza dönerse yanlış yapmışız demektir çünkü 10 numara alacaksan bence 8 numaradan daha iyi seçenekler bulabilirsin.
Umarim iyi cikar baska ne diyelim .

Hocanin diger istedigi adamlar daha pahali veya oyuncularin gelmek istememesi bu Wendel transferini hizlandirmis olabilir. McTominay, Hojbjerg, Rabiot falan derken galiba Wendel'i alalim demis olabilirler. Gerci hepsi farkli oyuncu o daha bir enteresan aslinda.

Bir de olayı şöyle değerlendirelim, 2 senedir topu ayağına bekleyen adamlar günden güne geriledi ama topa gidenler ve topsuz oyunu da iyi oynayanlar yükseldi yani senin hocanın oyunu atletizmi yüksek ve topsuz oyunları iyi olanları yükseltiyor.

Yarın Wendel gelir oyunumuza uy dersek iyi yaptığı işlerden de fayda sağlayamayız çünkü mevcut sistemde Wendel o ikilide lucas’ı tamamlayacak adam değil.

Bunun tek antitezi Mertens, ikisini de iyi yapıyor çünküz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt