Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.738
- 15.429
- 2.323
Kalenin ardı mersin
Beklerim yârim gelsin
Beklemekten usandım
Allah belanı versin
Beklerim yârim gelsin
Beklemekten usandım
Allah belanı versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesele o değil. Kulübün menfaati adına yalan haberde yapabilirler, ama yönetime tepki gösterenlere karşı hakaret etmeye kalkiyorlarsa da her türlü lafı yerler. Şu anda yapılan tepkiyi sonuna kadar hak ediyorlar.Muhabirler paralı asker olum, kızacaksanız onlara o haberleri yaptıranlara kızın.
Doğru veririz. Ben veririm ama belli kriterlerim de var tabii kiGökenim cebimizde yoksa başka bir yerimizden vereceğiz mutlaka yine şampiyon olacağız. Az önce @Onur Bakır ile konuştum. O da benimle aynı fikirde![]()
Bunlar paraları faize yatırmıştır@Hasan Çam
sıcak para olayına geliyor iş - nasıl oluyorsa
15+3 değil ...3 PEŞİN +12 gibi falan teklif etmişiz (doğru değil gibi geliyor banada ama...)
bizim kasamız bomboş o zaman- peşin ödeme yapamadığımızdan bitmiyor hiç bir şey.
en net soru geliyor akla - Nerde paralar ?
Divandakiler mutludur ne güzel para harcanmiyor. Onlar transferlere para harcaninca deliriyorlar.Yakın zamanda Divan Kurulu yok mu? Divan olsa güzel eğlenirdik. Hem bu ihale kurulunda kim olacak onu da öğrenirdik.
bi halt bildiği yok prim vermemek lazımO degilde samiyende yanildi, imza atildi demisti.