Transfer Nöbeti #7 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Space dinliyorum , adamin biri " dursunun oteline gidip oda tutacagim ve odanin her yerine sicacagim yapmazsam da adam degilim hesabimi kapatacagim " dedi
Otelin önüne sıçsın bence. Bide kamera koysun canlı yayın açsın. Diğer türlü dursunın da çokta umrundaydı oteline sıçmış biri falan.

evet müthiş bu nasıl bir ikiyüzlülükdür belli değil!

Geçen sene Erden Timurun içinden geçiyordun Uğur, Vecino gecesi dalga geçiyordun!

Tüm iğrençliğile yapıyordun hatta zevk alıyordun, burada ki şakşakcılarda aynıydı
yapmayın etmeyin Erden Timuru yem etmeyin diye yalvarıyordum! o gece neler yazıldı bana!

O gece bitirdiniz Erden Timuru, yönetim içinde ki şaklabanlar donulur olduğunu gördü güç kzzandı o gece!!

ben unutmam o geceyi!

Uğura prim vermeyelim ne söylese yalandır saçın adamıymış kendisi, nevzat ali naci rodop bu konuda bişey dedi mi hiç demedi, demek ki ortada böyle bişey yok

Wendell fener deniyor , boyle bisey olursa ne yonetim kalir ne biyikli ne okan hoca kalir alayi eylulde gider
Sanmam onlar direk 6 numara arıyorlar Hojbjerg, İbrahim Sangare, Berge en güzel haber Hojbjerg'in Marsilya'ya gitmesi oldu en azından suyun öteki tarafında görmek istemezdim.

Yalakalik yapan muhabirleri ayri tutuyorum ama haber vermeye calisan muhabirleri suclamiyorum sahsen

Adamlar bilgi’yi transfer den sorumlu olan yönetici den aliyorlar cünkü ayni an da manchester’a gidildi rusya’ya gidildi veya doue geliyor diye haber giriyorlar

Haberi bizzat yerinden aliyorlar bunun ötesi yok ama transfer den sorumlu olan yöneticileri bu isi yapamadiklari icin muhabirleri de patlatiyorlar bu isin özeti budur
Ya hadi babacim wendelin adı sanı yokken aslında biliyorduk söylemedik diyemezsin. İsmsrlama haberden başka bir bok yapmıyorlar. Nerede şuan peki hepsi? Neden sence yazıp etmiyorlar. Çünkü ilk yazanin kellesini alacaklar ve ona bir daha haber uçmayacak o da parasız kalacak. Para için atmayacaklari yalan yok. Zlatan olayını hatirlayin aylarca geliyor görüşülüyor Paris'e gidildi vs aynı bu dönem gibi. Habercilik bu değil. Habercilikle ilgili uğraşan amatör kesim de var. Adamın teki gitmiş kendi taraftar grubuna sormuş nasıl beğeniyor musunuz diye vs. Bu ds habercilik. İlla gidip wendel için rusyaya gidildi ısmarlama haberi ile bu işler olmuyor. Sneijder in kapısında yatan da haberciydi bunlarda haberci sözde.

Otelin önüne sıçsın bence. Bide kamera koysun canlı yayın açsın. Diğer türlü dursunın da çokta umrundaydı oteline sıçmış biri falan.

Onu soylediler de otelin onune yaklastirmazlar dedi.Otele uzak sicmam bokuma yazik dedi. Oda tutmadan iceri giremem dedi dusundum tasindim en guzeli bu dedi adam

Transferler yapılsa buradaki rezilliklerin hiçbiri kimsenin umrunda olmazdı. Zaten olmadı da. O yüzden yaşadıklarımızı hakediyoruz bir yandan.
Zaten bunu bildiği için dursun, floryadan gelecek olan peşinatı kullancaktı transferde hiçkimse de sormayacaktı noluyo be bitiyo diye. Gelecek olan paraya bloke koyulunca sap gibi ortada kaldı, işte tamda burda Uğurun dediği çok doğru ; nerde aga bu geçen 2 senenin gelirleri ? Nerdeeeee nerdeeee ????

Transfer meraklisi degilim asla da olmadim

Taraftar eger herhangi bir oyuncumuzu islikladigi zaman veya tepki gösterdigi zaman da asla hak vermem genel de oyuncu dan yana olurum empati kurdugum icin

Ama kim ne derse desin bu dönem taraftarin tepki göstermesi sonuna kadar dogru ve hakli bir davranis

Bu takimin 7 aydir sag beki yok

7 ay boyunca sag bek nasil bulunamaz bunun aciklamasi yok

Trabzonspor’un sag beki ayriliyor,3 gün sonra yenisi geliyor

Bu is bu kadar zor olmamali

Gecen yaz dan bu yana en iyisi veya daha iyisi icin ugrasiliyor yalani cikti,bir oyuncu’yu istiyorsan sana uygun oldugu icin istiyorsundur daha iyisi varsa zaten bastan yanlis yapilmis oluyor

evet müthiş bu nasıl bir ikiyüzlülükdür belli değil!

Geçen sene Erden Timurun içinden geçiyordun Uğur, Vecino gecesi dalga geçiyordun!

Tüm iğrençliğile yapıyordun hatta zevk alıyordun, burada ki şakşakcılarda aynıydı
yapmayın etmeyin Erden Timuru yem etmeyin diye yalvarıyordum! o gece neler yazıldı bana!

O gece bitirdiniz Erden Timuru, yönetim içinde ki şaklabanlar dokunulur olduğunu gördü güç kzzandı o gece!!

ben unutmam o geceyi!

Bu seneki hedef Okan Buruk olacak,4 koldan Okan hocaya saldıracaklar.

Arkasında duramayıp onuda yedirecekler

Hatipoğlu: aloo, ses geliyor mu?

Thuram: qui est-ce?

Hatipoğlu: Cenk, bu Fransızca konuşuyor az sen bir baksana.

Cenk: Bonjour, Je m'appelle Cenk Ergun et à côté de moi se trouve le directeur du football de Galatasaray, Ibrahim Hatipoğlu.

(Yanında sesli şekilde)
Hatipoğlu: Yes, I'm İbrahim from Galatasaray.

Cenk: Abi az sus, anlamıyorum ne dediğini.

Thuram: Galatasaray, Türkiye?

Cenk: c'est exact. Veux-tu venir en Turquie?

Thuram: Je n'ai pas envie de jouer au football en Turquie.

Cenk: abi bu gelmem Türkiye'ye diyor.

Hatipoğlu: Hojbjerg'i bir arayım en iyisi sen kapat telefonu.

Hatipoğlu: Hi Pierre how are you. I understand you want to leave Spurs. How about playing for Galatasaray in Türkiye? Great stadion, amazing fans. We have Mauro, Lucas, Mertens, Nelsson also a friend of yours.

Hojbjerg: Thanks for the offer man i appreciate it , but I'm thinking of Serie A, La Liga or Ligue 1. Playing at the Turkish Super Lig is not my main objective.

Hatipoğlu: Cenk şuna birşey desene çabuk.

Cenk: Hi Pierre don' t hang up. I can make you a great offer, 4 year contract, salary will be 5 million euros per year, no taxes, also a great place to stay with sea side mansion.

Hojbjerg: Thanks but I have to decline.

Max bu kadarı geçer bunların arasında
bu transfer dönemi senin bile ayarlarını bozdu. ;D

Kulüp olarak dernek statüsünden çıkıp acil tamamen şirketleşmemiz lazım. gerekirse profesyoneller tarafından yönetilen, şirketin zarar etmemesini felsefe edinen geleceğe dönük yatırımlar yapan önemli firmalara (örn. red bull, citygrup, bein grup vb.) Şirket hisselerini satarak büyüyebiliriz ancak. Bu nedir arkadaş 10 yıldır koskoca GS camiasını Dursun Özbek denilen vasıfsız futbol cahili bir insan yönetiyor ondan öncekilerde vahimdi başta özhan Canaydın olmak üzere (Faruk Süren hariç). 2 senedir Şans yüzümüze güldü Erden Timur gibi vizyoner, kaliteli,iletişimi düzgün biri çıktı onuda çakallara yem ettik taraftar olarak bizimde yeterince reaksiyon verdiğimizi düşünmüyorum kolayca harcanmasına göz yumduk adamın. Sırada ne mi var söyleyeyim aynı Fatih hoca ve Erden Timur'da olduğu gibi şuan takımın tutunacağı tek dal olan Okan Hoca Ali KOÇ hırtosu tarafından hedef gösterilecek kendi camiamız içinde de itibarsızlaştırılacak ve en küçük başarısızlıkta gönderilerek yine uzun bir süre karanlık bir dönem yaşayacağız bekleyip görelim

Bu adam istifa ettirilmeli. Erden Timur’a da teessüf ederim böyle bir adamın yönetimden girip seçim kazandırdığı için. Artık o noktaya geldik

Bu seneki hedef Okan Buruk olacak,4 koldan Okan hocaya saldıracaklar.

Arkasında duramayıp onuda yedirecekler

maaşlar ödenmeyince hocalık bir durum olmayacak zaten

ayriyeten yangın gecesi çıkıp yönetime siper oldu benim için bir değeri kalmadı!

kendi düşen ağlamaz!

bu seneden ümidi olan maldır!

Bu arada kadirin dursuncu olması acayip saçma bir olay olur herifi uyelikten attıran kişi dursun :asd: burada Keramettin admirde demişti.

Asil salaklık madem böyle rezil bir adamdi neden rekor oyla seçtiniz. Hadi bide gidip neden üstüne Florya yetkisi verdiniz. Dediğim sözün arkasındayım lisenin kalorifer dairesinde dinozorlsr tarafından para paylaşılacsk

haftalardır yazıyoruz mevzu transfer mevzusu değil.

o yüzden "fb şunu aldı" falan yazmayın. onlar da 50 milyon euro para harcayıp, o bütçeye kıyasla y. başı gibi topçular aldılar.

asıl mevzu şahsiyet mevzusu.

ne yani yarın dursun ve yöneticileri kafayı kırıp mctominay-wendel-bissaka üçlüsünü aynı anda indirirse "büyük başkan" mı diyeceğiz?

yukarıda madde madde paylaştık adamın yaptıklarını.

ne gs, ne gs futbol takımı, ne de gs taraftarı, adamın zerre umurunda değil.

derhal istifa ettirilmeli. der-hal!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt