- 3 Temmuz 2012
- 139.461
- 87.913
- 5.338
500 bin € yu nelsona mı verdık acaba 1m dideSözleşmeyi uzatmak iyi olmuş, kim akıl etti acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
500 bin € yu nelsona mı verdık acaba 1m dideSözleşmeyi uzatmak iyi olmuş, kim akıl etti acaba.
aynen
daha önce çıkmıştı heisula adamın ismi daha yeni çıktı ne zaman welcome to gs videosu yaptınız
ben bu adamlardan korkarım arkadaş
Lucumi konusunda seninle aynı fikirdeyim değerli dostum
Hatipoğlu olmadığı kesinSözleşmeyi uzatmak iyi olmuş, kim akıl etti acaba.
Yapma yaLemina işinde bi bit yeniği var bence bu jk falan alabilir ha
Patron, durum oysa Fransa'nın alt liginde düzenli oynayan 20 yaşında adam getirelim. Ben muhakkak daha iyi bir alternatife gideceğimizi düşünüyorum üç büyük ligden. Lemina'nın da sağ stoper düşünülmesi çok muhtemel.Yakıştırmadım da bu saatten sonra transferi açık ligler ya da kaydedilemeyen oyuncular hariç sağlam adam beklememek lazım.
Geçtiğimiz hafta adı geçen kimseyi alamazsın ne Walkerı ne Veronanın sağbekini Ne Pavlovici ne Udinesenin stoperini
Adam hedef şaşırtıyor işte ne istiyonBu samiyen menajerlerin her onerdigini yazacak mi
erden timur uzatmıs olabilirHatipoğlu olmadığı kesin
O ayrıldığını bilmiyordur.Hatipoğlu olmadığı kesin
sen yazmasan okumayacaktım metni he..Sözleşmeyi uzatmak iyi olmuş, kim akıl etti acaba.
Solak 1.93 ayağına çabuk, Montpellierde iken begeniyordum çok Burnley kaptıO kim hocam
Sence roma opsiyonu kullanirmi amirimSözleşmeyi uzatmak iyi olmuş, kim akıl etti acaba.
Uzun hızlıCuesta alcama Bijol için Udinese'ye domalırım. Ağır falan ama üçlüyü biliyor ortaya koyarsın. Sağda Davinson oynar. Sol stopere de bakarız artıkın napak
valencia'dan yarekBurnleyden Esteve