Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson'da gitmiş 10+2 milyon opsiyon makul ama kiralama bedeli az 1.5-2 milyon euro olmasını beklerdim. Onun dışında en azından sözleşmesini uzatmayı akıl etmişler. Öbür türlü opsiyon kullanılmasa 1 senesi kalıyordu.

ula adamın ismi daha yeni çıktı ne zaman welcome to gs videosu yaptınız
ben bu adamlardan korkarım arkadaş
daha önce çıkmıştı heis

hakiki nöbet müptelaları bilir

Davinson ile arkadaş fln gibi sıkanlar olmuştu

netçesinde Belçika'dan gelcekse Majid Sadick gelsin denmişti

Lucumi konusunda seninle aynı fikirdeyim değerli dostum
394631.webp

Ahmetcani alsınlar o Fransız stoperle

hava değişimine yollamışız nellsonu, temmuzda kampa katılır okanda postalanmış olur diye

Yakıştırmadım da bu saatten sonra transferi açık ligler ya da kaydedilemeyen oyuncular hariç sağlam adam beklememek lazım.

Geçtiğimiz hafta adı geçen kimseyi alamazsın ne Walkerı ne Veronanın sağbekini Ne Pavlovici ne Udinesenin stoperini
Patron, durum oysa Fransa'nın alt liginde düzenli oynayan 20 yaşında adam getirelim. Ben muhakkak daha iyi bir alternatife gideceğimizi düşünüyorum üç büyük ligden. Lemina'nın da sağ stoper düşünülmesi çok muhtemel.

Cuesta alcama Bijol için Udinese'ye domalırım. Ağır falan ama üçlüyü biliyor ortaya koyarsın. Sağda Davinson oynar. Sol stopere de bakarız artıkın napak

Cuesta alcama Bijol için Udinese'ye domalırım. Ağır falan ama üçlüyü biliyor ortaya koyarsın. Sağda Davinson oynar. Sol stopere de bakarız artıkın napak
Uzun hızlı
Uzun pozisyon bilgisi yüksek

Alabileceğimiz kim var

Uzun olması şart, en uzun stoperimiz 185 falan şu an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt