Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ulan tam şark kurnazısınız he bakın aslında biz kimler için uğraşıyoruz ama yaza kaldı demeye geririyorlar

Nelson Galatasaray’da düzenli ilk 11’de oynadıktan sonra bu sene gözden düşer ve ilk 11’deki yerini kaybeder.
Galatasaray Nelsonu neredeyse bedavaya kiralar.

Cajuste Genk’te düzenli ilk 11’de oynadıktan sonra bu sene gözden düşer ve ilk 11’deki yerini kaybeder.
Genk cajusteyi kimseye gönderemez, transfer dönemi biter. Ama bi anda Galatasaray hızır gibi yetişir. Verir bonservisine 6-8 milyon Euro.

Şu hikayeye konu olmayı başaran bir transfer komitesinin orada durmasına gerek yok.

Cajusteyi izlemedim nasıl bir futbolcu olduğunu bilmiyorum bu arada.

Cajuste değil Cuesta demek istiyorsun herhalde?

yine de lemina pazarligi hakikaten tansel’in dedigi miktarlardan baslamis olabilir. al shabab’a gitse belki o rakamlari gorecektik.

Kaç transfer daha bekliyoruz? Bir fırsat transferi yapıp kapatırız gibime geliyor.

Fırsat transferi en fazla sterling olur.ne de bryune zinchenkosu ya

Her transfer risklidir de, bu kadar çok olumsuz, şüpheli donesi olan, bu kadar ekstra riskli ya da şüpheli biri alınmaz diyorum.

Şu ana kadar stoperde adı geçen isimlerin çoğu makul opsiyonlar gibi duruyordu. Kariyer olarak yükselişte, belli oranda tecrübeli, son dönemde düzenli oynamış, artık bir sonraki hamleyi yapmaya hazır vs vs... ya da en azından kariyerli... Hepsi pahalıydı tabi 15-20m'lar konuşuyordu ama onlara 20m civarı vermek bu adama 7-8m vermekten daha mantıklıydı...

Ha mesela o Empoli'deki Gürcü de içime sinmedi benim. Yarım sezon Empoli'de oynamış Gürcistan'dan ayrıldıktan sonra, bence yetersizdi.
Kimseyi tanımıyoruz kağıt üzerinden çıkarım yapıyoruz ikimiz de. Ben de bana Kolombiyalı daha cazip "şu şu sebepten" diyorum işte. atıyorum sen de Martin Vitik için benzer şeyler düşünebilirsin. Bu düzlemde böyle organize aşırı tepkileri garip karşılıyorum işte. Vitik, Cuesta veya X bir topçunun maliyeti arasında dağlar kadar fark olmaz. Bu saatten sonra da yüksek beklenti duyulacak birinin gelmeyeceği kesin gibi bir şey. Bile isteye kaçırdılar o treni.

Tansel Lemina konusu geçtiği zaman attığı tweet. Ne çok şey biliyorsunuz yav

IMG_1087.webp

İbo ile Apo'nun De Bruyne ve Zincenko alabileceğini düşünmüyorduk zaten yav.

Mecbur

Sallai
Morata
Lemina

Bildirilecek Avrupa’ya

Muslera
Sallai
Kaan
Bardakçı
Lemina
Berkan
Sara
Barış
Yunus
Mertens
Morata

Gibi bir 11 ile çıkacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt