Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.654
- 73.197
- 5.188
Ulan tam şark kurnazısınız he bakın aslında biz kimler için uğraşıyoruz ama yaza kaldı demeye geririyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
*ortasahadaSara-Torreira-Lemina ayndi anda oynamali
Nelson Galatasaray’da düzenli ilk 11’de oynadıktan sonra bu sene gözden düşer ve ilk 11’deki yerini kaybeder.
Galatasaray Nelsonu neredeyse bedavaya kiralar.
Cajuste Genk’te düzenli ilk 11’de oynadıktan sonra bu sene gözden düşer ve ilk 11’deki yerini kaybeder.
Genk cajusteyi kimseye gönderemez, transfer dönemi biter. Ama bi anda Galatasaray hızır gibi yetişir. Verir bonservisine 6-8 milyon Euro.
Şu hikayeye konu olmayı başaran bir transfer komitesinin orada durmasına gerek yok.
Cajusteyi izlemedim nasıl bir futbolcu olduğunu bilmiyorum bu arada.
Kimseyi tanımıyoruz kağıt üzerinden çıkarım yapıyoruz ikimiz de. Ben de bana Kolombiyalı daha cazip "şu şu sebepten" diyorum işte. atıyorum sen de Martin Vitik için benzer şeyler düşünebilirsin. Bu düzlemde böyle organize aşırı tepkileri garip karşılıyorum işte. Vitik, Cuesta veya X bir topçunun maliyeti arasında dağlar kadar fark olmaz. Bu saatten sonra da yüksek beklenti duyulacak birinin gelmeyeceği kesin gibi bir şey. Bile isteye kaçırdılar o treni.Her transfer risklidir de, bu kadar çok olumsuz, şüpheli donesi olan, bu kadar ekstra riskli ya da şüpheli biri alınmaz diyorum.
Şu ana kadar stoperde adı geçen isimlerin çoğu makul opsiyonlar gibi duruyordu. Kariyer olarak yükselişte, belli oranda tecrübeli, son dönemde düzenli oynamış, artık bir sonraki hamleyi yapmaya hazır vs vs... ya da en azından kariyerli... Hepsi pahalıydı tabi 15-20m'lar konuşuyordu ama onlara 20m civarı vermek bu adama 7-8m vermekten daha mantıklıydı...
Ha mesela o Empoli'deki Gürcü de içime sinmedi benim. Yarım sezon Empoli'de oynamış Gürcistan'dan ayrıldıktan sonra, bence yetersizdi.
Su an eldeki oyuncularla ne üclü oynayabiliyoruz ne 4lüsağ beke gerek yok
stoper alınmalı hemde 2 adet
üclü sisteme gecilmeli
sag kanat bek olarak barış sallai jelert var
ama 2 stoperin var adam akıllı

sırf nelsson var diye üclü oynamıyordu sn buruk adamı oynatırım diye ödü koptuSu an eldeki oyuncularla ne üclü oynayabiliyoruz ne 4lü![]()
rahat olunSu an eldeki oyuncularla ne üclü oynayabiliyoruz ne 4lü![]()
şu adamın mesela direk yasaklanması lazım forumdaTansel Lemina konusu geçtiği zaman attığı tweet. Ne çok şey biliyorsunuz yav
Ekli dosyayı görüntüle 278495
Buna bişey desen şimdi sana bokmuşsun gibi cevap verir. Hep kendini üstten görmeler. Kolonya tansel işte ne olacakTansel Lemina konusu geçtiği zaman attığı tweet. Ne çok şey biliyorsunuz yav
Ekli dosyayı görüntüle 278495