Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize lazim olan ozellikleri kesicilik, guc, cabukluk, saldirganlik falan. Zıplama ve kafa topu durumu nasil?
211d41fd-3a74-4fab-a081-b7b52b4b1f9e.webp

zurhan iyi habercilik yapmis o zaman saka maka. ondan once kdb diyen olmadi

yahu yoklama yapıldı - mümkün değil... nasıl bir yönetim, hatipoğlu ne dedi mesela "debruyne düşünüypruz ama 3..8...7.758.000 Euro paramız var" mı dedi misal. nasıl bir yoklama .

Sevilla bu yolar adamı. Son gün Sevilla ile pazarlık olmaz

en azından 1 tane tivit düşmüş OKan hoca çok istiyor - liste başı .tiviti..

benim bakışımda isim farketmiyor ama maliyetlere takılıyorum genel olarak. Yazın Jakobs Jelert ve Sallai (bunlardan Jelerti ayırıyorum, işe yarayabilir - maliyeti yüzünden baskı yapılıyor adam üzerine - diğerleri vasatı aşamadı aldıkları sürelerde ufak tefek işler hariç)

Bizim neye ihtiyacımız var - Stoper...1 i gelecek mi ...öyle görünüyor. Burası eyv cepte ... ama 8M bonservis + 2 ya da üzeri maaş ise...3 5 gün önce 10 M 1.250 maaşa daha potansiyel adamda bitirilebilirdi.

çıkardığım sonuç : gene avrupa piyasası kapanana kadar kimse uğraşmamış - ptesiden sonra hepsi oturmuşlar menajerleri onları bunları aramışlar , kim ne denk geldiyse bir şeyler olmuş.

gene son gün - gene saatleri sayıyoruz...bıktım valla şu işbilmezlikten. aynı paraya belki 1.5 - 2 katı verimli hamle yapabilirsin ama çalışmayıp menajer kucağına oturup hazır işi arıyorlar.

önemli gördüğüm pozitif olan işler Morata sonraki sezon içinde hamle sayılır , çok kırıcı bir bonservis/kira gibi durmuyor bu yönetimin harcadığı paralarda. Ortasahaya gayet iyi maliyet ve kontratta destekte yaptık. bunlar eyw ama birini Gardi diğerini taraftar baskısı yaptı zaten yönetim+teknik ekip kombosu sanmıyorum.

şurda at cebe şampiyonluğu işte ya - al polonyalı kanat beki yusuftan çıkıp , al 1 tane stoper bitir sezonu ya.

daha dün bide rakibinin paraları 15 dakikada yandı kül oldu - gazada gelmiyorlar he

Cuesta için çok aşırı on yargı var.Adami bende tanımıyorum ama Fifa kartlarına göre pasi zayıf felan biraz ilginç düşünce.

Bir diğer yabancı kontenjanımızı stoper için kullanmayacaksak, kanat bekten ziyade hücuma çeşitlilik kazandıracak driblingi yüksek bir kanat almalıyız.
Önerim K.Sulemana, tam bizim ligin topçusu uçurur, stoper için de yerli bir hamle yapıp bu saatten sonra önümüze bakmalıyız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nescafe mi türk kahvesi mi
nescafe bende kahve olarak mcdonalds menüsünü yemek diye yemeğe benzer.

çekirdek çekip yapıyroum - bambaşka oluyor. (nescafeden de hearalde %70 daha ucuza geliyor )nescafe mecburiyetten acil sıcak bir şey içmek istenirse OK.

türk kahvesi çok kıskanıyorum milletin aldığı keyfi ama sevemiyorum

Takımın defans hattında 3 tane bomba var şaka gibi ya birbirinden ilginç ve dengesiz 3 adamla oynanır mı bunlar cidden rezilden de öte

Kötü de olsa bir stoper almak zorundalar. Sanchez-Apo-Metehan var simdi sadece.

kolombiyanın mascherano'sunu mu alıyoruz mesela ? 1.74 haliyle barçada stoperlik yapmıştı ama orda zaten top ortashayı ve buquestsi nadiren geçtiği için farklı bir olay.

Kolombiya stoper hattı

Ne bileyim 1 sanchez iyi de 2 sanchez korkutuyor

Juanlu Sanchez Sevilla vermez yav adam 2 gol 2 asitle oynuyor sağ bek için çok iyi yaşı genç bide boyu 1.85 Okan hocadan veto gelebilir

boşa ve anlamsız yangın yapılıyor.

yarım sezon yedek stoper arıyoruz apo ve davinson var as şuan baba stoper almak zor. seneye abdulkerimden çıkarsak sağlam bir tane alırız. artı davinson için bile maliyeti uygunsa alınabilir defansda yardımlaşırlar birbirlerini tanıyorlar. yedek stoper için cuestadan fazlası mantıksız
8m yedek stoper icin fazla degilmi? Maasi da en dusuk 2m olur

Cuesta işimizi görecek profilde görünmüyor hele bu taraftar tepkisiyle en ufak bi hatasında oynaması bile zora girer bir stoper daha lazım o yüzden söyle uzun boylu olanından ama hoca metehanı berkanı da stoper yedeği saydığı için alınmaz büyük ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt