Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En geç 6 ay sonra bonservis ücreti olmadan kasımpaşaya falan 400 bin euro maaşla gelecek adamları önce bizim zekadan yoksunlara öneriyorlar bunlar da zıpzıp zıplıyor.

Git jelerti geri çağır en azından ingiltere antrenmanı gördü orta sahada denersin falan genç adam. Kopenhag esintisi gösterse vezgeçemezsin daha ama yok para bedava ya 2 milyoncuk oyuncunun maliyeti. Aptal mahlukatlar.

İşte malesef dün tepki gelse belki bugün korkarlardi. Nasılsa kazaniyoruz yedek adam alalım almak için alalım kontenjan 6 ay boş durmasin diye getirdikleri bir adam. Sağır sultan bile biliyor ama taraftar çok geç kaldı kimse oluşum yapmadı. Şimdi ilk negatif skorda tag açmanın anlamı yok. Bugün bile tag yapılmadı hayret verici bişey
Galatasaray muhabirleriyle taraftarı çok güzel uyutuyor bu yönetim. 2-3 günde bir bitmeye yakın yıldız transferi servis ediyorlar, tepkiler kesiliyor ve aynı süreç tekrarlanıyor. Erden Timur sonrası transfer dönemleri tamamen bundan ibaret

En geç 6 ay sonra bonservis ücreti olmadan kasımpaşaya falan 400 bin euro maaşla gelecek adamları önce bizim zekadan yoksunlara öneriyorlar bunlar da zıpzıp zıplıyor.

Git jelerti geri çağır en azından ingiltere antrenmanı gördü orta sahada denersin falan genç adam. Kopenhag esintisi gösterse vezgeçemezsin daha ama yok para bedava ya 2 milyoncuk oyuncunun maliyeti. Aptal mahlukatlar.
Çok üzülüyorum hocam bu gelen isimden bagimsiz takimimizda yonetim seklimize ülke takımlarımızin büyüklük tanimlarına önceliklerine. Yani profesyonel düşünmek icin illa şirket mi olmak lazim burasi gs niye biz de oyle yonetilmeyelim

Galatasaray muhabirleriyle taraftarı çok güzel uyutuyor bu yönetim. 2-3 günde bir bitmeye yakın yıldız transferi servis ediyorlar, tepkiler kesiliyor ve aynı süreç tekrarlanıyor. Erden Timur sonrası transfer dönemleri tamamen bundan ibaret
1 yersin 2 yersin artık yememen lazım. Taraftar kitlemiz de bitik maalesef. Hepsi isim manyağı şuan iyi biri gelsin editler gelir . Ama heriflerin 1000 tane yanlışı var diyen 5-10 kişi çıkar. Bu şekilde yol alamayız. Malesef bu ülkede hersey anlık plan program yapılamaz bu ülkede izin vermezler dinamikleri buna göre değil

Taraftardan önce 28 ini bekleyin diyen yöneticiler ve elit oyuncu getirmek kolay değil diyip bu adama onay veren(eğer verdiyse) hoca tepki görmeli. İnsanları aylarca oyalayıp dalga geçenler varken taraftar hatalı diyemeyiz
Medeni toplumlarda bu istifa sebebidir. Birini yada toplumu kandırmak… kurumsal yalan…

kesin mi bu svanberg? tek kaynak sami yen haberse inanmayin derim. tolgahan ne diyor?

Bu kulübü ancak taraftar düşünür. Bizim tostos gibi makam, PR kaygımız yok.

Galatasaray'ın zararına olacak bir şeyi önlemek için gereken mücadeleyi her yolla veririz.

Koca Galatasaray kulübü tostosun keyfine göre yönetilemez.

Bende kiralik oyuncu istedim orta sahaya ama dandik Wolfsburgun rotasyon oyuncusu degil ,avrupa devlerin genc oyuncularindan birileri gelsin istedim. Wolfsburg da düzenli bir sekilde dahi oynamiyan birini biz neden kiralikda olsa getirmek istiyoruz?

Beceriksizlik, iş bilmezlik, taraftarla dalga geçme, yalancılık.. Dursun da da, Okanda da hepsi var maşallah.. Yok yok..

Ankete 'hepsi var' diyerek buradan katılıyorum..

Dursun efendi bir Svanberg kutusu hazırlasana!!! Hemen store lara gidip alalım!!!

Sizin çapınızı, vizyonunuzu.. Allahın belası adamlar!!!

Beklenti yükselten kavukçu ve okan idi. Kavukçu 28i sonrası şampiyonlar liginde orta saha alacaz dedi, okan elit adam alacaz dedi. Bunları diyip svanberg alamazsın.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herifi anadolu klübünde ilk 11 oynasa yetersiz denir gittiler menejerin elindeki çöpü çaktılar.En başından para yok desen bu kadar tepki gelmez sen vitesi 5.e takıp sonra wolfstan siktir edilen oyuncuyu alamazsın.

Çok üzülüyorum hocam bu gelen isimden bagimsiz takimimizda yonetim seklimize ülke takımlarımızin büyüklük tanimlarına önceliklerine. Yani profesyonel düşünmek icin illa şirket mi olmak lazim burasi gs noye biz de oyle yonetilmeyelim
Çünkü müthiş bir para akışı var hesap vermiyorsun en kötü olmadı onlar daha iyilerini aldı eheheh diyip başlarından atıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt