Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb kanteyi ve lookmani alsaydı kadro kaliteleri 1 tık altimiz olacaktı ikisi de olmadı.Su saatten sonra maks nunez yada mateta alabilirler ve kadroları 3 gömlek altimiz olacak hatta daha fazla belki.
O yüzden fikstur falan bilmem şu saatten sonra fb şampiyon olacak diyen ya okan burukun hoca olmadığını kabul ediyordur yada fanatik fblidir
#Yüzdeyüz

Pasam 8,10m istiyorlar deniyor. Ufak bir ucrete gelmiyor. Goztepe Dennis vs cok daha iyi olur
Hocam transfer dönemini takip ettin mi bilmiyorum şu an inanılmaz bir oyuncu enflasyonu var. 10 -15- 20 milyonlar artık çerez parası adamlar azıcık bir şey görsün hemen basıyorlar özellikle EPL takımları. Eskiden olacak olan oyuncuya verirlirdi parlar şimdi olma ihtimali olana bile veriyorlar. Yani kısaca 6 -7 falan olma ihtimali olan potansiyle bir oyuncu için çok cüzi rakamlar.

Zakaria insallah olur ama sanmıyorum, fenerin rezilliklerden sonra baskı azaldı nhagayla kapatırız, Allah leminayı ve osimheni sakatlıktan korusun artık.

Kante'yi de alamadıkları ve taraftarın öfkesini yatıştırmak için Fb'den bir Oulai hamlesi bekliyorum 40 milyon euro verirler.

Kante'yi de alamadıkları ve taraftarın öfkesini yatıştırmak için Fb'den bir Oulai hamlesi bekliyorum 40 milyon euro verirler.
Hiç iyi olmaz öyle bir şey olmaz inşallah gerçi Trabzon'un da bırakacağını sanmıyorum şu saatte. Maestro falan alırlar.

HAMLBNAWkAAIeqG
Iyi bir takimda diger oranlarda bir anda yukariya patlayabilir

Ankette olumlu bir secenek de olmaliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt