Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de elenme taraftarıyım, bu yönetimle hiç bir zaman olmayacak doğru düzgün bir yönetim ile gitmek lazım Avrupa'ya 4 yıldır düşe kalka canı cıka cıka buralara gelmiş takım şampiyonlar ligi gibi bir mecrada dişine göre bir rakip bulmuşken çeyrek final görme şansı varken, kulübün başındaki bir adam ve kardeşi tarafından aleni bir şekilde 40 milyon taraftarın gözü önünde doğranıyor. sokarım sizin pintiliğinize onu geçen sene yapsaydınız, bu takım buraya kadar gelmişken bunu yapmayacaktınız. Şikecilere hükümet bir yandan hakemler bir yandan tff başkanı bir yandan yardım ediyor biz bir tane başkan denen şimdi küfürü basıcam herif tarafından baltalanıyoruz. Beyler ben bile çok istememe rağmen lang asprilla gelecek 18'lik ortasaha cart curt bunlar gönül eğlendirir çoluk cocuk transferi bunlar kendimize yediremediğimiz için olur çektik. Bu takım buraya kadar düşe kalka gelmişken o yüksek maliyetli transferleri fener değil biz yapacaktık yok öyle bir dünya. Bu takım hak etti çünkü.
Herif gercekten 3 kurus harcamadan transferi kapatti. 2 Lang, 3 de ilk taksit olarak Nhaga’ya vermistir. Toplamda 5 milyon euro ile transferi kapatti. Ulan kucuk kuslar bile daha fazla para harcadi. Ben artik bu adamin yukarilardan bir emir falan aldigina inanmaya basladim. Ulan hegemonya kurma sansin gelmis, elinin tersiyle neden itersin?

bakıyom da camianın çoğu transferin kapandığını kabullenmiş

sorarım size

boşta 1 kontenjan varken bunu değerlendirmemek neyle açıklanabilir

daha iki tam gün var önlerinde

bedelsiz kiralanacak 1 oyuncu bile yok mu 1 maçta bile fark yaratabilecek

1 maç 1 maçtır

uğruna bu kadar mücadele edecek şey varken bu kadar laçka, gayretsiz olunmaz

Turkiye’de yasamadigim icin bazi politik olaylardan uzagim. Zaten biraz retorik soru sordum. Fener denen camia yapinin ta kendisi.
Öyledir hocam. Hatta bazı arkadaşlar hala bilmiyor bunları.

Şükrü Saraçoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nde çeşitli bakanlıklar yapmıştır. Üstüne başbakan da olmuştur.
Bu görevleri sırasında da aynı anda fenerbahçe başkanlığı da yaptı. Yani düşün ki bugün ülkeyi yöneten adam aynı anda bir kulübe de başkanlık yapıyor.
O kulübe çeşitli imtiyazlar hep tanınıyor. Üstelik bir stadyum arazisi sembolik "1 lira" karşılığında o kulübe veriliyor.
Şimdi yüzsüzce çıkıp "Devlet size bedava stadyum yaptı" diye algı yapıyorlar. Sami Yen'den çıkıp bıraktığımız arazinin devlete katkısını görmezden geliyorlar.
Dağın başına gidip oraya yapılan stadyumla hem o mandaların otlandığı yer katma değer kazandı hem de devlet para bastı.

Bir de utanmadan o Saraçoğlu döneminin şampiyonluklarını saydırıp eşitlemek istiyorlar. Bunlar kadar yüzsüz, arsız bir güruh var mı dünyada?
Tabii ki yok. Alternatif tarih de yazarlar üstüne. Yapar yapar sonra tüm b*ku sana atar.

sorarım size

1 maç 1 maçtır

O 2 günde Fabianin pesinde kosmuş imaji çızıp sonunda el elde baş basta bitirecekler heis.

Tipe gel Serdar Ali hıyarına benzemiş iyice.

Screenshot_20260204_010548_Instagram.webp

sorarım size

1 maç 1 maçtır

Valla ali hocam yusufu sayma yazın 2 hak varken de kullanmadilar.Simdi 1 ini kullanmasalar sasirirmiyiz ? dursunun cani istemiyo trans yapmak aciklamalari da bu.

Herif gercekten 3 kurus harcamadan transferi kapatti. 2 Lang, 3 de ilk taksit olarak Nhaga’ya vermistir. Toplamda 5 milyon euro ile transferi kapatti. Ulan kucuk kuslar bile daha fazla para harcadi. Ben artik bu adamin yukarilardan bir emir falan aldigina inanmaya basladim. Ulan hegemonya kurma sansin gelmis, elinin tersiyle neden itersin?

Başka dönem yapsa ağzımı açmazdım en çok ihtiyacımız olduğu dönem yaptı adam bunu bize, düşmanın olsa yapmaz şunu. ilk 24 yapmışsın akabinde juve gelmiş şu senaryonun yaşanması için kaç yıl bekledik, yaptığı ihanete bak kafayı yersin ya. Juveye elendikten sonra yazın yüzsüz gibi gidip bernardo silva getirip bütün amaçların sıfırlandığı bir dönemde övgü alacak yine. Acil kurtulmak lazım bu adamdan.

Fb'nin transferlerine karsılık su sekildeyim

Allah'in morukları buna oy vermemezlik yapmasın söylenmesin diye iyi bir orta saha aldırmaması nereden baksan ihanet. 2 yıl öncede sağbeksiz bıraktiydi takımı

Whats up Nhagga'nın 2 tane 90 dakikasını izledim çünkü ona göre sövmeye hazırlandım

6 numara özellikli Gedson vari bir çocuk. Geliştirilmesi gereken özellikleri çok bariz ama en bariz yeteneği sürati ve topla dikine yardırması bir 6 no olmasına rağmen

Şu çocuğu Ocak başında indirseydin lige de hazırlardın, Fethiye Methiye oynatırdın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt