Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.290
- 2.923
- 2.088
Herif gercekten 3 kurus harcamadan transferi kapatti. 2 Lang, 3 de ilk taksit olarak Nhaga’ya vermistir. Toplamda 5 milyon euro ile transferi kapatti. Ulan kucuk kuslar bile daha fazla para harcadi. Ben artik bu adamin yukarilardan bir emir falan aldigina inanmaya basladim. Ulan hegemonya kurma sansin gelmis, elinin tersiyle neden itersin?Ben de elenme taraftarıyım, bu yönetimle hiç bir zaman olmayacak doğru düzgün bir yönetim ile gitmek lazım Avrupa'ya 4 yıldır düşe kalka canı cıka cıka buralara gelmiş takım şampiyonlar ligi gibi bir mecrada dişine göre bir rakip bulmuşken çeyrek final görme şansı varken, kulübün başındaki bir adam ve kardeşi tarafından aleni bir şekilde 40 milyon taraftarın gözü önünde doğranıyor. sokarım sizin pintiliğinize onu geçen sene yapsaydınız, bu takım buraya kadar gelmişken bunu yapmayacaktınız. Şikecilere hükümet bir yandan hakemler bir yandan tff başkanı bir yandan yardım ediyor biz bir tane başkan denen şimdi küfürü basıcam herif tarafından baltalanıyoruz. Beyler ben bile çok istememe rağmen lang asprilla gelecek 18'lik ortasaha cart curt bunlar gönül eğlendirir çoluk cocuk transferi bunlar kendimize yediremediğimiz için olur çektik. Bu takım buraya kadar düşe kalka gelmişken o yüksek maliyetli transferleri fener değil biz yapacaktık yok öyle bir dünya. Bu takım hak etti çünkü.