Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.469
- 14.419
- 1.398
alırız en kötü satarız mahmudum sesko'yu çok tutmamda mason iyi topçu benceDostum başka beğendiğin çöp var mı onları da alalım luke shaw falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alırız en kötü satarız mahmudum sesko'yu çok tutmamda mason iyi topçu benceDostum başka beğendiğin çöp var mı onları da alalım luke shaw falan
4 sene üst üste şampiyonluk ve CL başarı ahlaksız diye hakaret ettiğin adamların döneminde oldu. Beceriksizlikleri üst düzey ama ahlaksız falan fazla ileri gitmeyede gerek yok.
Musiala haberi büyük yalandı ya birisi Burhan'ı iyi kandırmış. Adamın yıllık maaşı 20 milyon euro'dur. Bayern'de vermez zaten bir de 1 yıl kiralık için sırf 20+ bir oyuncuya verir mi bizimkiler yani nereden baksan olmayacağı net.Valla madem musiala tepki aldı bize karl ı versinler kiralık... birisi gelecek artık yapacak birşey yok... bu arada o karl geleceğin süperstarı olacak...
leaoyu kim aldi?Şu isim sızdı transfer yattı kolpası bi bizde var sanırım
Adamlar davulla zurnayla haftalardır sindire sindire trossard,greenwood, Leao çekti
leaoyu kim aldi?
Valla bunların alabileceği maksimum adam brandt olurbu işin sonunda 10 numaraya Brandt falan alırlarsa infial olur bu arada
Evet biri daha gitti
Evet biri daha gitti
Bizim hangi mal muhabirimizin urunuydu oBelli olmazdı o iş... adamlar 100 milyonluk oyuncusunun rehabilitasyonu için maaşı yarınyarıya bile bölüşebilirdi... bu çocuklar çok büyük yatırımlar... bence çok mantıksız bir tarafı da yok. Bayern verimli kullanamayacak oyuncu gerilemeye devam edecek, değer kaybedecek derken bir çıkış yolu da olabilirdi Bayern için. Malum bizim de ihtiyacımız var bu sene öyle bir oyuncuya...Musiala haberi büyük yalandı ya birisi Burhan'ı iyi kandırmış. Adamın yıllık maaşı 20 milyon euro'dur. Bayern'de vermez zaten bir de 1 yıl kiralık için sırf 20+ bir oyuncuya verir mi bizimkiler yani nereden baksan olmayacağı net.
180 milyon euro sesko + mason mount'a olur bu iş