- 1 Ağustos 2009
- 47.003
- 49.298
- 4.878
osimhen
leao burhancan sane
ileri hatta bak beeleao burhancan sane
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://globe.adsbexchange.com/?icao=4bce0cKimin uçağı nereye gidiyor?
Burhan yerine a spordaki Kerem i alalım. Halı sahada çok iyi...osimhenileri hatta bak bee
leao burhancan sane
Burhancan 10 gol 15 asist yaparosimhenileri hatta bak bee
leao burhancan sane
Kampa ne bk yemeye gidiyor? Ara görüntülü konuşma yap 2 saat olsun bitsin... kampa gidiyorsa bizden bir oyuncuya teklif gelmiştir ikna etmeye gidiyordur... bunun dışında birşey düşünemiyorumhttps://globe.adsbexchange.com/?icao=4bce0c
Kavukçu'nun uçağı. Nereye bilmiyoruz. Kampa gitse bile geçer herhalde oradan bi yerlere bakalım..
Kampa ne bk yemeye gidiyor? Ara görüntülü konuşma yap 2 saat olsun bitsin... kampa gidiyorsa bizden bir oyuncuya teklif gelmiştir ikna etmeye gidiyordur... bunun dışında birşey düşünemiyorum
Yari final oynadi yav 2-2.5 hafta once. Cok anormal degil gibiBirisi bana davinson un nerede olduğunu söyleyebilir mi? Niye bu kadar gecikti o?
İspanyol topçular başladı mesaiyeYari final oynadi yav 2-2.5 hafta once. Cok anormal degil gibi
Final oynayanlar hazırlık maçlarına çıkıyor kulüpleriyle muhtemelen Okan patrona kacirdigi penaltı yüzünden ekstra izin verdi. Mantıklı bence bir kaç ek gün normalYari final oynadi yav 2-2.5 hafta once. Cok anormal degil gibi
Bilemem ustad , kulupten izinlidir . Hoca seviyor biliyorsun.İspanyol topçular başladı mesaiye![]()
Nedimim kelle pek etkileşim almamış ortaya başka bir şeyini koysanleao gelmeyecek ortaya kellemi koyuyorum
Bu sıcakta kelle paca gitmez ama dün gece alkolluyken koysaydı alicisi olurduNedimim kelle pek etkileşim almamış ortaya başka bir şeyini koysan![]()
Bu çocuk da zırt pırt sakatlanmasa çok iyi olacak da düzen yok gelişmiyor... Sağ bek performansını çok beğeniyorum ben, merkez performansından da bir o kadar nefret ediyorum...Bilemem ustad , kulupten izinlidir . Hoca seviyor biliyorsun.
Ben singo ne alemde onu daha cok meraktayim. Sakatligi devam mi, iyi mi vs