Nedim Tokuyucu
İmparator
cenk ergün istifa vermiş dö kabul etmemiş söylentileri var, yönetim 6 aya kalmaz seçim gündemiyle meşgul olur gibi
İstenen paralar az değil, son kurşunlarını da santrafora atacaklar.Bildiğimiz fener transfer çalımı niyetine almışsa şaşırmam.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu nexus denen sayfa galatasaray'a fetocu demiş sayfa neden galatasaray taraftari bunlari kaale aliyor ki zaten. Adamların tarafi belli diğer fener sayfalarından farksizlar.Nexus denilen yavşakları paylaşanlar umarım akıllanmıştır.
Ne mal oldukları ortaya çıkmış.
35i nerden kırdın reis
bravo. internette 2 ergen birbirini kızdıracak diye menajerlere domalmanın alemi yok. karşı taraf bu zihniyetle yönetilmeye devam edebilir hiç sıkıntı yok. bu zihniyette oldukları için bizden daha fazla borçları, üzerlerine yapışmış şike yaftası ve son 11 yılda sadece 1 şampiyonlukları var. en son cl'ye ps2 varken kalmışlar vs vs. oyna devam.Bugün gelmek için bunları yaptıran menajer yarın daha iyi şartlar bulursa verin bonservisimizi gideyim diye ortalığı diye yıkabilir.
Yada atıyorum güzel parlattın seneye 10 milyon teklif geldi menajeri bana ne lan 5 milyon da ben istiyorum bana versinler dediğinde tamam satış parasının yarısını sana verelim yeter ki biz zarar edelim deriz.
Böyle çeteleşmiş menajerlerin oyuncularından uzak durmak gerekiyor. Bir benzeri de ahmet bulut işte. Benzer profildeki menajerleri kulüpten içeri sokmayacaksın. Gerekiyorsa o parayı menajer ağına yada tesisleşmeye harca ama yine de menajerlere verme
Hacı 100 bin euromuz yok diye zamanında corneliousu alamamış kulübüz yav.reis biz ztn 1m vermeyi kabul etmişiz benim anladığım o. menajer 1.6m daha istiyor. 1.6m için bu kadar dalavere yapılır mı göreceğiz.
bu bir oyunsa özürümüzü dileriz diyorlar şimdi de :dNexus denilen yavşakları paylaşanlar umarım akıllanmıştır.
Ne mal oldukları ortaya çıkmış.
Sergio vazgeç bu sevdadan birinin bonservisi 15 milyon euro maaşı 3 milyon diğerinin yıllık kazancı 8 milyon euro.talisca veya sortloh daha dogru olurdu bize
o arao içinde 3 hafta ugrastılar.yarım gunde pedroya para baymaları bencede saçmaİstenen paralar az değil, son kurşunlarını da santrafora atacaklar.
Para dertleri olmasa Arao gelmezdi.
Sanmam yani.