GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 43

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
549,2K
Sayfa
43/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur ya da Cenk Ergün'den biri çıkıp açıklama yapmazsa bu iş kaosa doğru gidecek en azından taraftarı bazı konularda bilgilendirseler iyi olur geçtiğimiz tüm süreçlerde başarısızlığın 1 numaralı sebebi iletişimsizlikti ne yazık ki son 2 haftadır bu düzen devam ediyor.

Bugün gelmek için bunları yaptıran menajer yarın daha iyi şartlar bulursa verin bonservisimizi gideyim diye ortalığı diye yıkabilir.
Yada atıyorum güzel parlattın seneye 10 milyon teklif geldi menajeri bana ne lan 5 milyon da ben istiyorum bana versinler dediğinde tamam satış parasının yarısını sana verelim yeter ki biz zarar edelim deriz.

Böyle çeteleşmiş menajerlerin oyuncularından uzak durmak gerekiyor. Bir benzeri de ahmet bulut işte. Benzer profildeki menajerleri kulüpten içeri sokmayacaksın. Gerekiyorsa o parayı menajer ağına yada tesisleşmeye harca ama yine de menajerlere verme
bravo. internette 2 ergen birbirini kızdıracak diye menajerlere domalmanın alemi yok. karşı taraf bu zihniyetle yönetilmeye devam edebilir hiç sıkıntı yok. bu zihniyette oldukları için bizden daha fazla borçları, üzerlerine yapışmış şike yaftası ve son 11 yılda sadece 1 şampiyonlukları var. en son cl'ye ps2 varken kalmışlar vs vs. oyna devam.

reis biz ztn 1m vermeyi kabul etmişiz benim anladığım o. menajer 1.6m daha istiyor. 1.6m için bu kadar dalavere yapılır mı göreceğiz.
Hacı 100 bin euromuz yok diye zamanında corneliousu alamamış kulübüz yav.
2.6 milyon euroya bonservisli oyuncu alınıyor bu devirde.
Torrentin sözleşmeden çıkmak için 40 takla atıp işi gelecekte arabuluculuk hizmetine bıraktık. 2.6 okey ama adam belki peşin verin bu parayı diyor o konuyu bilmiyoruz ki.
Ha bütün bu boklar ta cengiz yönetiminden beri olan iletişim sıkıntısı. Her gelen şöyle yapacağız böyle yapacağız taraftarla iç içe olacağız diyip 10 gün sonra arazi oluyor.

fhjl.webp

Marco Piccioli

yani Pedro'nun menajeri

Gueye gibi a klas oyuncular ile beklentileri yüksek tutmaları tarzı yanlış bir transfer stratejisi uyguladılar. Eğer yeterince kasanda para yoksa uygun maliyetli oyuncular ile kadronu kurman gerekiyordu. Rakiplerin kadrolarını kurdular bile.
Gueye isimleri inandırıcı gelmiyor.
Vargas gibi asist kralı varken Joao Pedro'nun arkasından yaklaşık 20 gündür niye koşuyorsun!
Evander genç ve ileride satabileceğin oyuncu beklemeden al.
Savunma bölgesine de genç ileride satabileceğin oyuncu al yine Danimarka, İsveç ya da Norveç liglerinden.
6 numaraya da Okay Yokuşlu ve yabancı orta düzey bir oyuncu lıp o bölgeyi lig başlamadan kapat. zaten Avrupa'da olmayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt