Sami Karakoç
İmparator
maç kondisyonu yok muhtemelen geri dönemedi 20 30dkdan sonraali turap savunmada neden afalladı onu anlamadım.nelsonun kademesine girmedi hiç. 2 pozisyon ordan yedik.yunusun bagırdıgı dogru mu ali turapa?
maç kondisyonu yok muhtemelen geri dönemedi 20 30dkdan sonraali turap savunmada neden afalladı onu anlamadım.nelsonun kademesine girmedi hiç. 2 pozisyon ordan yedik.yunusun bagırdıgı dogru mu ali turapa?
Şu ana kadar en iyi transfer yapan takım. Eksiklere müthiş dokundular, stoper bölgesi eksik kaldı, oraya da iyi biri gelirse ilk 3 bankoKonya bu sene Şampiyonluğa oynayacak bence , çok güzel transferler yaptılar
Muzlera/Batuhanüstat bize içinde seferovic ve pedronun oldugu bir 11 yapar mısın!
Stoperi de yedeklerlerse gerçekten çok sağlam takım olurlar . Başakşehir de öyleŞu ana kadar en iyi transfer yapan takım. Eksiklere müthiş dokundular, stoper bölgesi eksik kaldı, oraya da iyi biri gelirse ilk 3 banko
Fenerbahçe insallah Koreliyi satar da savunması darmadağın olurSefer sakatlanmaz rahat olun. Ligte durdurabilecek tek stoper kim o da gidiyor zaten
Başak çok yaşlı takım oldu o yüzden beğenmiyorum, ortasaha merkezde sıkıntı yaşayacaklar gibi hissediyorumStoperi de yedeklerlerse gerçekten çok sağlam takım olurlar . Başakşehir de öyle
Bu yönetime Tulun lazım knkBiz nezaman oyuncu pazarliyabilecez, yada kadroda dusunulmeyen oyuncudan bonservis kazanacaz?
bu konuda cok ama cok kotuyuz.
Calvo'yu aldılar.Şu ana kadar en iyi transfer yapan takım. Eksiklere müthiş dokundular, stoper bölgesi eksik kaldı, oraya da iyi biri gelirse ilk 3 banko