Evet beyler artik daha aktif olacagim. Networkumu baya gelisdirdim. Ilk haberimi paylasiyorum. Bekleyin ve görün. Birazdan medyada haberler gelmeye baslar. Ögrendiklerimi acikliyorum. Artik aktif sekilde sizan bilgileri aktaracagim hem burada, hem acitigim twitter adresimde.
AMIN HARIT.
Detaylar:
Harit Marsilyada oynayabilmek icin Galatasarayi red etmisti. O siralarda Portoda Haritle ilgileniyodu. Fakat Sampaolinin gidisiyle Marsilya transferi yatti. Porto fazla israrci olmadi ve ibre Galatasaraya dogru kayiyor. Sebebide Haritin Schalkede ki maasini (4m €) kimse karsilamak istemiyor. Yarista suan icin ismi gecen takimlar Galatasaray, Trabzsonpor (cok düsük ihtimal) ve Sevilla.
Schalke kiralamak istemiyordu ama suan aldigim bilgiye göre kiralama arti zorunlu satin alma opsiyonuyla Galatasarayla anlasma yakin. Henüz rakamlari ögrenemedim.
Harit bugün Schalke kampindan ayrildi. Schalke oyuncuya transfer görüsmesi icin izin verdi ve bugün tesadüfmü dersiniz Galatasaray kampinda yogun bir telefon trafigi yasandi ve Ajans 1905 kameralarinada bu yansidi.
https://twitter.com/BrokA75
takip ederseniz renkdaslar cok memnun kalirim. Almanyadan tüm Türkiyeye selamlar, sevgiler ve Allah bu zor günlerinizde yardimciniz olsun.