GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 367

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,3K
Sayfa
367/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barıs alper formdaydı en son.keremi cıkartıp barısı alabiliriz sola,bu sene maclarda.
Bu adam kanat forvet 4-3-3'ün sol ön oyuncusu.
Kerem gezgin forvet. 4-2-4 oynarsın kanatlar makine gibi git gel yapar kerem boşluk bulur gol atarsın.

Cicaldau 4-3-2-1 oyuncusu tam değil yarım hiç değil ancak çift 10 numaranın ikilisinden birisi cuk oturur. Full kontra sağ tarafına da daha hızlı ve kapatıcı koyarsın. Rakip ceza sahasından çıkamaz. Senin luyindamaya yapılanın aynısı yani. Sanki ligdeki tüm stoperler pique ramos.

Bu adam kanat forvet 4-3-3'ün sol ön oyuncusu.
Kerem gezgin forvet. 4-2-4 oynarsın kanatlar makine gibi git gel yapar kerem boşluk bulur gol atarsın.

Cicaldau 4-3-2-1 oyuncusu tam değil yarım hiç değil ancak çift 10 numaranın ikilisinden birisi cuk oturur. Full kontra sağ tarafına da daha hızlı ve kapatıcı koyarsın. Rakip ceza sahasından çıkamaz. Senin luyindamaya yapılanın aynısı yani. Sanki ligdeki tüm stoperler pique ramos.
evet cicaldauyu belki de iliç gibi kullanmak lazımdı

Karabük Diagne'nin 2.5 milyon Euro 'luk maaşını nasıl verecekmiş?

Eğer maaşın bir kısmını biz vereceksem kalsın yedekte her türlü iş yapar.

Anadolu kulüplerine yardımcı olmamak lazım.

Versinler 3m€ tapusunu alsınlar isterlerse 500 bin Euro maaş versinler bizi ilgilendirmez

Biz istesek en az 7-8 m€ bonservis isterlerdi.
Acimamak lazım bunlara.
Abi Karabük degil karagümrük. Maaşa gelınce dedıgın gıbı maaşının çogunu biz karşılarız. Hurma çakal Bi adam en fazla 700-800k verir.

Evet beyler artik daha aktif olacagim. Networkumu baya gelisdirdim. Ilk haberimi paylasiyorum. Bekleyin ve görün. Birazdan medyada haberler gelmeye baslar. Ögrendiklerimi acikliyorum. Artik aktif sekilde sizan bilgileri aktaracagim hem burada, hem acitigim twitter adresimde.

AMIN HARIT.

Detaylar:

Harit Marsilyada oynayabilmek icin Galatasarayi red etmisti. O siralarda Portoda Haritle ilgileniyodu. Fakat Sampaolinin gidisiyle Marsilya transferi yatti. Porto fazla israrci olmadi ve ibre Galatasaraya dogru kayiyor. Sebebide Haritin Schalkede ki maasini (4m €) kimse karsilamak istemiyor. Yarista suan icin ismi gecen takimlar Galatasaray, Trabzsonpor (cok düsük ihtimal) ve Sevilla.
Schalke kiralamak istemiyordu ama suan aldigim bilgiye göre kiralama arti zorunlu satin alma opsiyonuyla Galatasarayla anlasma yakin. Henüz rakamlari ögrenemedim.

Harit bugün Schalke kampindan ayrildi. Schalke oyuncuya transfer görüsmesi icin izin verdi ve bugün tesadüfmü dersiniz Galatasaray kampinda yogun bir telefon trafigi yasandi ve Ajans 1905 kameralarinada bu yansidi.

https://twitter.com/BrokA75

takip ederseniz renkdaslar cok memnun kalirim. Almanyadan tüm Türkiyeye selamlar, sevgiler ve Allah bu zor günlerinizde yardimciniz olsun.

Nihayet ;) hadi hayirlisi.
Dedigim gibi zor transfer.

Alanyasporlu degilim dedim size :LOL::LOL::LOL:

Son düzenleme:
Bu herifin kafasına pas futbolunu kim soktu acaba nereden esinlendi bu ucube futbol anlayışını benimsedi ben hala idrak edemiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haklısın o konuda ama futbolu bıraktıktan sonra avrupa kupası almayı,avrupada finalleri kafaya koyan biri olması muthiş bişey.yani istermki arda turan da kendini gercekten versin futbola da ,bambaska seyler konusalım yine ilerde bu efer onunla

Karabük Diagne'nin 2.5 milyon Euro 'luk maaşını nasıl verecekmiş?

Eğer maaşın bir kısmını biz vereceksem kalsın yedekte her türlü iş yapar.

Anadolu kulüplerine yardımcı olmamak lazım.

Versinler 3m€ tapusunu alsınlar isterlerse 500 bin Euro maaş versinler bizi ilgilendirmez

Biz istesek en az 7-8 m€ bonservis isterlerdi.
Acimamak lazım bunlara.
Gene bos haberdir, o parayi birakmaz.

1657927146751.webp

nevzat ve ali naci 3 gündür kopyala yapıstır bile yapamıyo,ilginç.bu gueye işi uzadıgından bir ndombele hamlesi gelir mi diye düşünmüyor değilim.hem taraftarı heycanlandırmak,hem yıldız niyetine

Abi Karabük degil karagümrük. Maaşa gelınce dedıgın gıbı maaşının çogunu biz karşılarız. Hurma çakal Bi adam en fazla 700-800k verir.
Niye karsiliyoz yav bunun sözleşmesi fesih edilmedi mi. Kapa bildirim de yapmadık doğal olarak serbest statüde nereye defolup gidiyorsa gitsin.
Ha gitmem diyorsa bunu balotelli ile kiyaslayip ölüp biten adam ligin içinde geçti boş tenekesin diye dalga geçmek. Hatta taraftarı da işin içine katıp sosyal medyadan kudurtmak gerekiyor. Bak nasil para almadan gidip insan üstü performans gösteriyor. Biz 2.5 milyonu kurtaralım da istediği yerde performans versin. Fenere dahi gidebilir problem.yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt