Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Hakkında Rus Olduğuna Dair İddialar Var
Hakkında Rus Olduğuna Dair İddialar Var
şu efe akmanı doya doya bi izleseydik.fblisi bjklisi bizden daha çok tanıyo efeyi,bu nasıl iş anlamadım
yaw versinler bonservisini diagnenin kendisinide gittiği yerden imza parasımı alır, aylık mı yıllık mı, ne hali varsa görsün, birdaha böyle sözleşme yapanların evinde yatsın kalksınNiye karsiliyoz yav bunun sözleşmesi fesih edilmedi mi. Kapa bildirim de yapmadık doğal olarak serbest statüde nereye defolup gidiyorsa gitsin.
Ha gitmem diyorsa bunu balotelli ile kiyaslayip ölüp biten adam ligin içinde geçti boş tenekesin diye dalga geçmek. Hatta taraftarı da işin içine katıp sosyal medyadan kudurtmak gerekiyor. Bak nasil para almadan gidip insan üstü performans gösteriyor. Biz 2.5 milyonu kurtaralım da istediği yerde performans versin. Fenere dahi gidebilir problem.yok
arda güler mi abi?Lan altyapı maçlarında varlık gösteremeyip bizim oyunculara tekme atan velet için orada burada efendi yazmışlar. Arda"nın efendiliği maximum emre kadardır.
Aynen arda güler.arda güler mi abi?
gs sözlükte şu saniye yine inanılmaz şekilde övülmekte.para verdirip mi yaptırıyolar anlamadım.ekşi sözlükde kendisini övsünler diye entry girdiren şarkıcılar var ya,onun gibi oldu mevzuAynen arda güler.
Üst üste tekmelerini sayıyorduk hakemler de izliyordu ama süper karakter, tabi yersen.
Herifin bakışı bile sert karakter melek yapacaklar başımıza.
Lyona gidiyor takas olarak Gülperi magbadindan sallamış yine
şu forvet kouame hakkında bilgilendirsen abiArtık nöbet falan takip etmiyorum ben ümidim olmadığını isim pompalamasi yapıyorlar dediğimde millet ne olumsuz adamsın diyodu keşke siz haklı çıksaydıniz bunlar sene sonu ibra edilmez kısır döngü olarak seçim olur yine
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cristian Kouame mi iyi oyuncu baya da düşüşte bir süredir fenere hayırlı olsun biz görüşüyorsakşu forvet kouame hakkında bilgilendirsen abi
İbra edilirlerArtık nöbet falan takip etmiyorum ben ümidim olmadığını isim pompalamasi yapıyorlar dediğimde millet ne olumsuz adamsın diyodu keşke siz haklı çıksaydıniz bunlar sene sonu ibra edilmez kısır döngü olarak seçim olur yine
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sergo sen sormamıs olsan hayatta oyuncuyu anlatmazdim inan Pedro olayından sonra hiç transfer falan konusasim yok oyuncu anlatasim yok ama senin hattına birkaç kelam edeyim.şu forvet kouame hakkında bilgilendirsen abi