@Barış Savaş Gör gör! Akıllı Galatasaray taraftarı nasıl da belli ediyor kendini...Harit yeni Belhanda olacaksa kesin gelsin bu lige Belhandadan iyi ortasahamı geldi.O çok övülen,gelsin şampiyon yapsın denilen taliscayı 4.yapıp çine yolladı kral.Eğer harit belhandanın yarısı kadar topcuysa şampiyon yapar zaten
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu akıl edecek kimse yok bizde. Dolap beygiri kaynıyor kulüpGidin Plea’ya teklif yapın.
Hariti istiyor musun@Barış Savaş Gör gör! Akıllı Galatasaray taraftarı nasıl da belli ediyor kendini...
Ortada Sergio dışında transfer yok, 1.5 aydır ilgilenilen oyuncuyu Fener kapmış, ilgileninlen diğer oyuncular olumsuza dönmüş ama adamlar dün oturmuş Ömer Bayram, Emre Akbaba izleyerek gülüp eğleniyorlardı.
Ekli dosyayı görüntüle 168414
Sokar sokarr doyumsuzdur o.Ha
Ha
Ha
Joao pedro
Diawara
Gueye
Hepsini mi
Alacak fb??
G.tüne mi sokacak bu kadar adami kocero ali.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
sen alamadıktan sonra ne yapacağının önemi var mı?Ha
Ha
Ha
Joao pedro
Diawara
Gueye
Hepsini mi
Alacak fb??
G.tüne mi sokacak bu kadar adami kocero ali.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Hahaha nasıl da kudurmuşun. Kudurrr nasıl kaldırdık ama kupayı sahanizda hahahhaahadamın soz verdigi ne malum, ayrıca milyon dolarların dondugu yerde soz falan hikaye, o kadar paraya ben soz verdim diyen adama gulerler. oyle ya da boyle alabiliyorsan alırsın alamıyorsan oyuncuya bok atmak eziklik. Yapılacak asıl is gidip daha iyisini almak olmalı. yoksa adam karaktersiz, ise yaramaz diye sabaha kadar agla sonu 12. lik oluyor iste.
sen alamadıktan sonra ne yapacağının önemi var mı?
Düşmesek bariBizimkilerden bi cacık olmaz beklentiye girmeye gerek yok. Bu seneden tek beklentim bi anadolu takımı falan şampiyon olsa bari