GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #8 2022 Yaz Arşiv Sayfa 390

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
550,1K
Sayfa
390/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koreli eşşeğin 18m etmesine akıl sır erdiremiyorum. marcaodan üstün bir tane özelliği yok herifin. avrupada da elek oldu. deliricem artık herkes istifa etsin

Bu arada bir oyuncu 1 aydır kendisini isteyen ve bu süreç sonucunda, söz verip anlaştığı kulüp yerine son dakikada daha fazla veren kulübe gidiyorsa karaktersizdir ve neredeyse hiçbir kulüp bu tarz transferlerden verim alamamıştır zaten.

Atıyorum Elmander gibi adamın Pedro gibi davrandığını düşünebiliyor musunuz?

Ortada Sergio dışında transfer yok, 1.5 aydır ilgilenilen oyuncuyu Fener kapmış, ilgileninlen diğer oyuncular olumsuza dönmüş ama adamlar dün oturmuş Ömer Bayram, Emre Akbaba izleyerek gülüp eğleniyorlardı.

1657968741099.webp

adamın soz verdigi ne malum, ayrıca milyon dolarların dondugu yerde soz falan hikaye, o kadar paraya ben soz verdim diyen adama gulerler. oyle ya da boyle alabiliyorsan alırsın alamıyorsan oyuncuya bok atmak eziklik. Yapılacak asıl is gidip daha iyisini almak olmalı. yoksa adam karaktersiz, ise yaramaz diye sabaha kadar agla sonu 12. lik oluyor iste.

Ortada Sergio dışında transfer yok, 1.5 aydır ilgilenilen oyuncuyu Fener kapmış, ilgileninlen diğer oyuncular olumsuza dönmüş ama adamlar dün oturmuş Ömer Bayram, Emre Akbaba izleyerek gülüp eğleniyorlardı.

Ekli dosyayı görüntüle 168414

Dursunun bakisi:

Nasil da irzina gectik kulübün su kisa sürede…

Bu camia ölmüs aglayani yok

Keske araplara satilsa…

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

adamın soz verdigi ne malum, ayrıca milyon dolarların dondugu yerde soz falan hikaye, o kadar paraya ben soz verdim diyen adama gulerler. oyle ya da boyle alabiliyorsan alırsın alamıyorsan oyuncuya bok atmak eziklik. Yapılacak asıl is gidip daha iyisini almak olmalı. yoksa adam karaktersiz, ise yaramaz diye sabaha kadar agla sonu 12. lik oluyor iste.
Hahaha nasıl da kudurmuşun. Kudurrr nasıl kaldırdık ama kupayı sahanizda hahahhaah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt