Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be ne yangın yapılmış gene altı üstü bir hazırlık maçı için. Geçen sene Okan Hocam tüm sezon içerisinde toplam 130 dakika bakın sadece 130 dakika rakiplerinden daha kötü futbol oynattı bu takıma. (Kayseri dep. 45 dak. Bjk dep 25-65 arası ADS içerideki maç 45 dakika) Başka hiçbir maçta bir dakika rakiplerinden daha kötü oynamadı bu takım hatırlatayım arkadaşlar. İçeride dışarıda lig ikincisini ezim ezim ezdi. Her rakibini en az bir kere yendi. Yani fener taraftarı falan olsanız Allah korusun nolurdu bilmiyorum. Kendimize gelelim takım toparlanacaktır ama eksiklerin de bir an evvel giderilmesi lazım.

Olması gereken bariz belli Midtsjö kontenjanda yer bulamaz ayrılacak, Kerem Demirbay + Parades/Fred birisi gelecek oraya transferi yapılacak. Morutan kalma ihtimali mevcut durumda pek yok Zaniolo 10 numara kayarsa oraya transfer yapmazsak Morutan kanada kayarsa o zaman kontenjan açılır ama oraya da transfer gerekiyor gibi işi zor. Onun hariç bir an önce orta saha transferini bitirmemiz gerekiyor.

Muslera(1)
Günay(Uğurcan)
Jankat

Boey(2) - Nelsson(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Dubois(5) - Kaan A - Emin B - Kazımcan

Torreira(6) - Parades/Fred/Transfer(7)
Berkan - Oliveira(8)
+Kerem Demirbay

Zaniolo(9) - A.Sanchez/Transfer(10) - Kerem
Barış - Mertens(11) - Rashica(12)
+Yunus

Icardi(13)
Bakambu(14)
Halil
Sanchez'e No diyorum renktaş.

15 millonu cebe koyup napicaz ki

boey gibi herifi 30a alamazsın ewropadan
15 milyon ile orta sahaya bonservisli driblingçi b2b bir genç tercih ederdim torreira'ya partner olarak. Boeyin fizik üstünlüğü dışında pek numarası olmadığını düşünüyorum

Maçı izleyemedik, analiz kabiliyeti yüksek ahbaplarımdan maça dair izlenimlerini rica ediyorum. Ekibimizin umumi ahvali nedir ?

Biraz akıllı olsak Boeyi satıp sağda dubois müldür ali turap ve gerekirse kaan ayhan şeklinde bir sağ bek rotasyonu yapar 15 m euro cebe koyardık. Boey önünde rashica gibi defansif bir kanat varken bile isabetli orta açamadı sezon boyunca.

Takımın en potansiyelli oyuncusu Boey. Ortaları da muhteşem olsa bahsedilen rakamlar x2 olur. En son satılacak oyuncuların başında bana göre. Müldür de gereksiz olur

Örneğin angelino olsa önünde rashica varken yapacağı hücum katkısı çok çok daha fazla olurdu alakası bu. Boey halen küçük takım beki gibi oyun kurulumunda hücum yerleşiminde zayıf bir bek. Geçen sene rashica varken bunun üzerine gitmeliydi çokça.

Okan hoca Fatih hocanın son döneminden(2 şampiyonluk dahil) çok daha iyi hocalık yaptı şu ana kadar, çok net.Adam İcardinin bile oyununu geliştirdi bu adamın İnterde bu kadar oyuna katkı yaptığını vs hiç hatırlamıyorum ben.

Maçı izleyemedik, analiz kabiliyeti yüksek ahbaplarımdan maça dair izlenimlerini rica ediyorum. Ekibimizin umumi ahvali nedir ?
Kampın son dönemi yüklemelerden dolayı takım yorgundu ve saha zemini yağıştan ağırlaştığı için baya kötü oynadık hatta takımın yürüyecek hali bile yok gibiydi. Maçın hakkaniyetli skoru 5-0 filandı ama 2-0 bitti hiç tehlike oluşturamadık.

15 m euro para vereceğimizi hiç sanmıyorum. Anca 1 m euro kiralama +14/15 m euro olur o da seneye Zaniolo satışını düşünerek zorunlu opsiyon ile alırız. Tabi kulübü muhtemelen tok satıcıysa kabul etmez.

Fener ilgileniyor alacak bunu ya yalan haber transfer çalımı diye yada bizimkiler boş boşuna transfer çalımı yedirecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt